ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

5 αποτελεσματα
Ανακαλύψτε τις θεραπευτικές δυνατότητες των Μανιταριών!  
Ένας βασικός τομέας της χρήσης των θεραπευτικών "υπερτροφών" μανιταριών είναι η θεραπεία του καρκίνου. Επιπλέον δρουν πολύ αποτελεσματικά σε αντιδράσεις υπερευαισθησίας του ανοσοποιητικού συστήματος (αλλεργίες), όσο και σε περιπτώσεις αυτοάνοσων νοσημάτων. Τα μανιτάρια επιφέρουν μια χαλάρωση του ανοσοποιητικού συστήματος, χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στην αντιμετώπιση των κλασικών ασθενειών, όπως είναι ο διαβήτης, οι αυξημένες τιμές χοληστερίνης, η αρτηριακή υπέρταση και οι ασθένειες της καρδιάς και του κυκλοφοριακού συστήματος, η παχυσαρκία, η αρθρίτιδα, οι διαταραχές του μεταβολισμού, η αρτηριοσλήρωση κλπ. 
Διάφορα θεραπευτικά μανιτάρια υποστηρίζουν τη λειτουργία των νεφρών, του συκωτιού, του στομαχιού, των εντέρων και του λεμφικού συστήματος και επιταχύνουν μ’ αυτόν τον τρόπο την αποβολή τοξικών ουσιών. 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency