Πληροφορίες για την εταιρεία KLORANEΓια περισσότερο από 50 χρόνια, η Klorane δρα καθημερινά με απλές και συγκεκριμένες κινήσεις για να δημιουργήσει φροντίδες που σέβονται το περιβάλλον, πηγή ανάπτυξης για όλους μας. Ένας ελεγχόμενος κύκλος παραγωγής με δερμοκαλλυντικά φυσικής προελεύσεως και υψηλής αποτελεσματικότητας.

Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται στη Γαλλία με βάση τους θησαυρούς της βοτανικής προσεκτικά επιλεγμένα. Αναμφισβήτητα μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας! Ζήστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας ειδικά σχεδιασμένη για εσάς με κορυφαία προϊόντα αθημερινής χρήσης. 

Επιλέγουμε τα φυτά μας σύμφωνα με τα δραστικά τους συστατικά, κατά την καλλιέργειά τους, με απόλυτο σεβασμό στα οικοσυστήματα όπου καλλιεργούνται κι εγγυώμαστε για την υψηλή αποτελεσματικότητά τους, με δραστικά συστατικά φυτικής προελεύσεως.
Δημιουργούμε τα δραστικά μας συστατικά, καινοτόμα κι αποτελεσματικά σύμφωνα με μια υπεύθυνη κι αναγνωρισμένη προσέγγιση, μια πορεία πάθους για τη βοτανολογία.

Εμείς εξερευνούμε τον κόσμο των φυτών για να ολοκληρώσουμε τη γνώση μας και να εμβαθύνουμε στην βιοδιαθεσιμότητα. Αυτό είναι το πάθος μας, αυτή είναι η κληρονομιά μας για σήμερα και για αύριο. Η αποστολή μας δεν είναι καθήκον, είναι ευχαρίστηση και προνόμιο για όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και μας ξεχωρίζετε.

Βασική μας αξία είναι να δώσουμε πίσω στα φυτά που ομορφαίνουν και εμπλουτίζουν την κάθε μέρα μας, αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency