Πληροφορίες για την εταιρεία ELANCYLΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟ 1971, Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ELANCYL ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ “ΡΥΤΙΔΑ”. Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ!

Δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον Pierre Fabre για ένα αληθινό τελετουργικό φροντίδας σώματος.
Το 2016, η Elancyl επιβεβαιώνει την τεχνογνωσία της και πλέον αποκτά το όνομα «Εργαστήρια Elancyl». Ακόμη πιο κοντά στις γυναίκες και διαρκώς εξελισσόμενα, τα Εργαστήρια Elancyl μπαίνουν σε μια νέα διάσταση και αποκαλύπτουν μια μέγιστη επιστημονική ανακάλυψη που θα φέρει την επανάσταση στην μάχη κατά της κυτταρίτιδας.

Μετά από 10 χρόνια έρευνας τα Εργαστήρια Elancyl ρίχνουν φως σε μια ανεξερεύνητη περιοχή που αφορά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, με το λανσάρισμα του Slim Design με [Σύμπλεγμα καφεΐνης] 3D. Πρώτο σύμπλεγμα για την καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού ικανό να στοχεύσει στην αρχιτεκτονική της κυτταρίτιδας σε τρεις διαστάσεις.

Το αδυνάτισμα είναι νικητής! Οι καλύτεροι σύμμαχοί του: οι μοναδικοί συνδυασμοί των ισχυρών φυτικών συστατικών, καρπός 45 ετών έρευνας και τεχνογνωσίας. Προϊόντα με πρωτοποριακό συνδυασμό εξαιρετικών συστατικών για αποδεδιγμένη αποτελεσματικότητα.

Ήδη πρωτοποριακή από τη δημιουργία της, η μέθοδος αδυνατίσματος των Εργαστηρίων ELANCYL παραμένει μοναδική και ασύγκριτη: επανάληψη, συνέπεια αλλά κυρίως μασάζ. Συνδυάζει τη σωστή κίνηση με ισχυρά φυτικά συστατικά και υπέροχες συνθέσεις που εγγυώνται 100% ορατά αποτελέσματα. 

Μοναδική στο είδος της από την αρχή, η μέθοδος των Εργαστηρίων ELANCYL συνδυάζει την αποτελεσματικότητα ενός αποκλειστικού πρωτοκόλλου μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, τη δύναμη ισχυρών φυτικών συστατικών και συνάμα αισθησιακές συνθέσεις που εγγυώνται 100% απόλαυση και τόνωση.

Το μασάζ αποτελεί πραγματικό σύμμαχο ενάντια στην κυτταρίτιδα. Ενισχύει την αποτελεσματικότητα των φροντίδων προσφέροντας κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Για να συμφιλιωθείτε αρμονικά με το σώμα σας. Μια απλή μέθοδος εύκολη και πρακτική αρκεί: επανάληψη, συνέπεια, μασάζ αποτελούν τους 3 βασικούς πυλώνες για ένα επιτυχημένο πρόγραμμα αδυνατίσματος.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μασάζ είναι γνωστές εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Κινητοποιώντας τους ιστούς με μια παρατεταμένη επαφή του χεριού, διεγείρει τις τοπικές ανταλλαγές μέσω του λεμφικού συστήματος. Η θερμοκρασία των περιοχών που γίνεται το μασάζ αυξάνεται, ενεργοποιώντας την καλύτερη αιμάτωση. Η κυτταρίτιδα επικάθεται ακριβώς στις περιοχές του σώματος όπου οι ανταλλαγές επιβραδύνονται. Το δέρμα λειαίνει. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού σβήνει.

Σε συνδυασμό με τα αρώματα και τις απολαυστικές συνθέσεις των προϊόντων των Εργαστηρίων ELANCYL, το μασάζ αδυνατίσματος μετατρέπεται σε ένα αληθινό τελετουργικό ομορφιάς. Το αδυνάτισμα δεν ήταν ποτέ τόσο ευχάριστο.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency