Πληροφορίες για την εταιρεία SOLGARΠοιότητα - Ασφάλεια - Επιστημονική Έρευνα

Η ιστορία της Solgar ξεκινάει στην Αμερική το 1947. Εδώ και 70 χρόνια η αποστολή της εταιρείας για υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής δεν έχει παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο. Η διαρκής έρευνα οδήγησε στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, τη δημιουργία φυσικών συμπληρωμάτων με υψηλή διατροφική αξία.

Κάθε προϊόν πριν φτάσει στον τελικό καταναλωτή, έχει ερευνηθεί διεξοδικά από την ομάδα ειδικών του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι αποκλειστικά στη διαρκή έρευνα των υπαρχόντων και νέων προϊόντων.

Solgar προδιαγραφές και ασφάλεια

Η παραγωγική διαδικασία Solgar πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια.
Η αρχή γίνεται με τη αυστηρότατη επιλογή των πρώτων υλών οι οποίες επιστρέφονται στους προμηθευτές σε περίπτωση που δεν περάσουν επιτυχώς τον ποιοτικό έλεγχο. Η εξαιρετικής ποιότητας και καθαρότητας πρώτη ύλη από μόνη της δεν αρκεί. Η εταιρεία έχει επενδύσει περισσότερα από 1εκ. δολάρια σε σύστημα φιλτραρίσματος, το οποίο διασφαλίζει την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των σκευασμάτων, ενώ και ο αέρας στο χώρο της παραγωγής φιλτράρεται από τυχόν αερομεταφερόμενα σωματίδια ώστε να προφυλάσσονται οι πρώτες ύλες και κατ’ επέκταση η ποιότητα του τελικού προϊόντος.  

Η Solgar πρωτοπόρησε στην ανάπτυξη επικαλυμμένων δισκίων με επικάλυψη που έχει ως βάση το νερό ώστε να διευκολύνεται η πέψη, η αποδέσμευση και επιτυγχάνεται καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών από τον οργανισμό.  

Η φύλαξη των συμπληρωμάτων έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς γίνεται στα γνωστά, σκουρόχρωμα, μη πορώδη μπουκαλάκια τα οποία προστατεύουν το τελικό προϊόν από τη ζέστη, το φως και την υγρασία.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα είναι ελεύθερα γλουτένης και λακτόζης.

Τα συμπληρώματα διατροφής Solgar σήμερα, διανέμονται σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο προάγοντας τη διατήρηση της υγείας.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency