Πληροφορίες για την εταιρεία NUK


60 χρόνια έμπνευσης για το καλύτερο ξεκίνημα ζωής!

Tα τελευταία 60 χρόνια βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε διαρκώς τα προϊόντα μας. Για εμάς στη NUK η νέα ζωή που έρχεται στον κόσμο σημαίνει να διατηρούμε στενή επαφή με τους ειδικούς που παίζουν καθοριστικό ρόλο για την υγιή ανάπτυξή της. Λαμβάνουμε υπόψη μας τις ανάγκες των ανθρώπων εκείνων που είναι για εμάς οι πιο σημαντικοί: των παιδιών. Ερευνούμε τα διαφορετικά στάδια ανάπτυξής τους και προσαρμόζουμε ανάλογα τα προϊόντα μας έτσι ώστε να να εναρμονίζονται με αυτά για να μπορείτε να είστε πάντοτε σίγουροι ότι κάνετε το σωστό για το παιδί σας, από την πρώτη στιγμή.

Χαιρόμαστε με το πιο όμορφο κομμάτι της δουλειά μας, γιατί με κάθε παιδί που έρχεται στον κόσμο, στη NUK μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω. 

Οι υπεύθυνοί μας για τους ελέγχους ποιότητας διασφαλίζουν επιπλέον ότι τα προϊόντα της NUK θα φτάσουν στο ράφι με τα βρεφικά είδη έχοντας την ίδια υψηλή ποιότητα, για την οποία η NUK είναι γνωστή για 50 και πλέον χρόνια.

Το μωρό σας είναι για εσάς το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο. Γι’ αυτό στη NUK κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε από την αρχή στην υγιή ανάπτυξή του θέτοντας συνέχεια νέους στόχους με τις πιο σύγχρονες τεχνικές για υψηλές απαιτήσεις.

Από την προέλευση των πρώτων υλών έως τη συσκευασία, έχουμε τα πάντα υπό έλεγχο και επιπλέον διενεργούμε τακτικούς, αυστηρούς ελέγχους μέσω του ανεξάρτητου Ινστιτούτου Fresenius. Τα πιστοποιημένης ποιότητας προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα αγαπητά στις μητέρες οι οποίες έχουν εντάξει τη NUK στην καθημερινότητά τους.

Εδώ και 60 χρόνια έχουν αλλάξει πολλά:˙νέα οικογενειακά μοντέλα, σύγχρονος τρόπος ζωής, επιτεύγματα στο χώρο της ιατρικής και της τεχνολογίας. Όμως αυτό που παραμένει το ίδιο είναι η ανάγκη ενός μωρού για αγάπη και ασφάλεια.

Μία στιγμή έμπνευσης αρκεί να σηματοδοτήσει την απαρχή της ιστορίας μιας εταιρείας και το εφαλτήριο δημιουργίας της, η οποία μέσα στα επόμενα χρόνια και τις επόμενες δεκαετίες θα συβάλλει στο καλύτερο δυνατό ξεκίνημα της ζωής πολλών παιδιών.

Έχοντας στο πλευρό μας δυνατούς συνεργάτες, επιστήμονες, εξειδικευμένους σε ορθοδοντικά θέματα, μαίες και παιδιάτρους, οι οποίοι συμβάλλουν με τις προτάσεις τους, έτσι ώστε τα προϊόντα της NUK να πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές. Εξαρχής η τεχνογνωσία αυτών των συνεργατών έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη NUK στην περαιτέρω εξέλιξη των ήδη υπαρχόντων προϊόντων καθώς και τη δημιουργία νέων.

Υπάρχουν κι άλλοι ειδικοί, των οποίων η γνώση και πείρα είναι εξίσου σημαντική, όπως οι μητέρες, οι πατέρες και τα μωρά τους! Για τον λόγο αυτό, ο διάλογος με γονείς είναι πολύ σημαντικός για τη NUK, είτε προέρχεται από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Γονέων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τις δοκιμές προϊόντων.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency