Πληροφορίες για την εταιρεία NEUTROGENA

Αποτέλεσμα εικόνας για neutrogena logo
Η Neutrogena® Νο1 εταιρεία δερματολογίας που συνιστάται για την περιποίηση της επιδερμίδας προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων εξαιρετικής φροντίδας. 

Η Neutrogena® ξεκίνησε την επιτυχημένη της ιστορία το 1930, όταν ο ιδρυτής Emanuel Stolaroff ξεκίνησε μια μικρή εταιρεία καλλυντικών που ονομάζεται Natone. Στα πρώτα χρόνια, η Natone ήταν προμηθευτής σε ινστιτούτα αισθητικής μέχρι και τη δεκαετία του 1940 όπου άρχισε να παράγει και να διανέμει καλλυντικά για τη λιανική αγορά.

Η ισχυρή σχέση μεταξύ της Neutrogena® Corporation και των δερματολόγων έδωσε στην εταιρεία ένα εξαιρετικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Καθώς η μάρκα Neutrogena® απέκτησε μια μοναδική απήχηση στον ιατρικό κλάδο παράλληλα αναπτύχθηκε και στο χώρο του μάρκετινγκ με σκοπό τη δημιουργία μιας γραμμής ασφαλών, ήπιων προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση της επιδερμίδας. Κάθε τεχνολογία και σύνθεση που αναπτύσσουμε περνάει από εκτεταμένες δοκιμές αποτελεσματικότητας και ασφάλειας για να εγγυηθεί ότι οι ασθενείς σας λαμβάνουν τις καλύτερες συνταγές, τεχνολογίες και οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας.

Ο σεβασμός και η αξιοπιστία που απέκτησε η Neutrogena® Corporation οδήγησαν στην απόκτησή της από την Johnson & Johnson το 1994. Ως μέλος της οικογένειας των παγκοσμίως καταναλωτικών εταιρειών Johnson & Johnson, οι κατασκευαστές της Neutrogena® έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν τη φήμη τους. Η Neutrogena® είναι ένα εμπορικό σήμα της οικογένειας των καταναλωτικών εταιρειών Johnson & Johnson. Η Νο 1 δερματολογική συνιστώμενη δερματολογική εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει τις πιο αγαπημένες και ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς και φροντίδας για το δέρμα, κατασκευάζοντας και εμπορεύοντας προϊόντα σε περισσότερες από 70 χώρες.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές εξισώνουν την υγεία με την ομορφιά και η Neutrogena® είναι φυσικά να ικανοποιήσει τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πελατών.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency