Πληροφορίες για την εταιρεία MOLLERS

Mollers

Φαινόμενο Möller’s!

Το μουρουνέλαιο Möller’s είναι λάδι από το συκώτι μουρούνας, πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη D και βιταμίνη Α. Παράγεται από ψάρια που αλιεύονται στο αρκτικό αρχιπέλαγος Lofoten, σε μία από τις καθαρότερες θάλασσες του κόσμου.

Πατρίδα του μουρουνέλαιου θεωρείται η Νορβηγία.Ο Νορβηγός φαρμακοποιός Peter Möller αποφάσισε να εφαρμόσει για πρώτη φορά την ιδέα της ευρείας χρήσης του μουρουνέλαιου για λόγους υγείας. Το 1854, ο Peter Möller ίδρυσε στα νησιά Lofoten της Νορβηγίας το πρώτο εργοστάσιο με πατενταρισμένη διαδικασία παραγωγής του μουρουνέλαιου. Η μέθοδος που αναπτύχθηκε τότε παραμένει σχεδόν αμετάβλητη μέχρι σήμερα και είναι γνωστή σαν «μέθοδος Möller».

Ο φαρμακοποιός Peter Möller (1793-1869), πρώτος κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη διαδικασία της παραγωγής του μουρουνέλαιου.
Η Möller’s με περισσότερα από 160 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία μουρουνέλαιου και ιχθυέλαιου έχει συσσωρεύσει τεράστια γνώση για την πηγή των πρώτων υλών και τους τρόπους για να επιτευχθεί η καλύτερη ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Εκπρόσωποι της Möller’s επισκέπτονται τακτικά τις εγκαταστάσεις για να διασφαλιστεί ότι η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με τη δέουσα επιμέλεια. Η φρεσκάδα και η ποιότητα των προϊόντων Möller’s εξασφαλίζεται με ψάρια υψηλής ποιότητας και με την εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών παραγωγής.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency