Πληροφορίες για την εταιρεία LACTACYD

Lactacyd.eu


Προϊόντα προσωπικής φροντίδας προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας!

Το Lactacyd ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1950 από επιστήμονες που ήθελαν να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό προϊόν για την πρόληψη του ερεθισμού. Το αποτέλεσμα της έρευνάς τους ήταν ένα προϊόν καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή που προσφέρει στις γυναίκες την απαλότητα που αναζητούν για την καθημερινή υγιεινή τους. Η αποτελεσματικότητα και η ανεκτικότητα αυτού του ήπιου καθαριστικού έχει αποδειχθεί από πολλές δοκιμές και επιβεβαιώθηκε με τη χρήση από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Στο Lactacyd, καταλαβαίνουμε πραγματικά τις ανάγκες των γυναικών, όταν πρόκειται για την προσωπική υγιεινή και την παροχή προϊόντων για κάθε στάδιο της ζωής τους, παρέχοντας λύσεις σε συγκεκριμένες καθημερινές σας ανάγκες για φρεσκάδα και άνεση. Κατανοούμε τις ευαισθησίες της ευαίσθητης ζώνης και τη σημασία της διατήρησης της ισορροπίας του pH για να παραμείνετε υγιείς. Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Το Lactacyd προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή,προσαρμοσμένα σε όλες τις φάσεις της ζωής σας.
Αισθάνεστε φρεσκάδα και προστασία όλη την ημέρα με τα καταπραϋντικά προϊόντα καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή. Η υγεία της γυναίκας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, το Lactacyd είναι ο ειδικός για τη γυναικεία υγιεινή, με μια κληρονομιά αφιερωμένη στη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής.

Τα προϊόντα μας είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι παρέχουν απαλή φροντίδα καθώς και προστασία από τις οσμές και τον ερεθισμό με τον καθημερινό καθαρισμό. Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλή για καθημερινή χρήση προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα προϊόντων πλύσης για την ευαίσθητη περιοχή, προσαρμοσμένα σε κάθε φάση της ζωής σας. Τα εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο για παραπάνω από 60 χρόνια.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency