Πληροφορίες για την εταιρεία JOHNSON &JOHNSON

Η διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων μας, ο χρόνος που επενδύουμε, η τεράστια ομάδα των ειδικών, μας χαρακτηρίζουν για την ποιότητα των προϊόντων μας και η φιλοσοφία της JOHNSON’S® συμβαδίζει με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι οι πολυαισθητηριακές εμπειρίες μπορούν να συμβάλουν στη σωστή σωματική φροντίδα και πνευματική ανάπτυξη. Η φιλοσοφία του JOHNSON’S® βασίζεται στις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι οι καθημερινές εμπειρίες που διεγείρουν τις αισθήσεις, όπως η ώρα του μπάνιου, συμβάλλουν στην ανάπτυξη ευτυχισμένων και υγιών μωρών.

Η φροντίδα για όλο τον κόσμο αλλά και για τον καθένα έναν ξεχωριστά, μας εμπνέει εδώ στην Johnson & Johnson. Αγκαλιάζουμε κάθε καινοτομία που μετατρέπει τις ιδέες σε προϊόντα για να προωθήσει την υγεία και την τόνωση των καταναλωτών. Με σεβασμό στην περιποίηση της επιδερμίδας, προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους να φροντίσουν τον εαυτό τους με προϊόντα υψηλής ποιότητας εδώ και πολλά χρόνια.

Η φιλοσοφία της JOHNSON &JOHNSON βασίζεται στο να προσφέρει ποιοτικές λύσεις για την καθημερινή φροντίδα, με σεβασμό πάντα στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Με βάση μια πληθώρα συστατικών και σε συνδυασμό με την επιστήμη, τα προϊόντα της JOHNSON &JOHNSON λειτουργούν προληπτικά και καταπολεμούν τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν την προσωπική υγιεινή όλης της οικογένειας.

Η μάρκα αναπτύσσεται με μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθώς η σύστασή τους τα καθιστά ιδανικά για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος, ανταποκρινόμενη πάντα στις προσδοκίες των καταναλωτών για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Η οικογένεια καταναλωτικών εταιρειών Johnson & Johnson προσφέρουν τη μεγαλύτερη γκάμα καταναλωτικών προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο. Εμπιστευτείτε προϊόντα για τη φροντίδα του μωρού μας, του δέρματος, της στοματικής υγιεινής, προϊόντα υγείας που αναγνωρίζουν οι καταναλωτές και οι επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο. Με την πρόβλεψη των αναγκών και τη δημιουργία λύσεων, βοηθούμε τους ανθρώπους να ζουν υγιείς.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency