Πληροφορίες για την εταιρεία INTERMEDΗ εταιρεία Intermed ιδρύθηκε το 1996 από τον φαρμακοποιό Κλέωνα Τσέτη, ο οποίος οραματίστηκε μια νέα πρωτοπόρα παραγωγική βιομηχανία στο χώρο της υγείας που θα συνέβαλε στην αντιμετώπιση των καθημερινών αναγκών στον τομέα της υγείας.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, η Intermed S.A. έχει να επιδείξει μια συνεχή ανοδική πορεία, χάρη σε καινοτόμα δερμοκαλλυντικά, παραφαρμακευτικά και φαρμακευτικά προϊόντα πάντα με την καθοδήγηση του εμπνευσμένου ιδρυτή της. 

Όραμά μας η ανάπτυξη, η παραγωγή και η διάθεση καινοτόμων φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, τα οποία θα καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Αναπτύσσει διαρκώς τα προϊόντα της συνδυάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Ιατρική και στην Κοσμετολογία με τη σύγχρονη φαρμακευτική τεχνολογία. Παράγει τα προϊόντα της σύμφωνα με τις ισχύουσες Αρχές Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής (GMP). Εφαρμόζει πρότυπα ποιότητας (ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485) που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της.

Η παραγωγή των προϊόντων της είναι πάντα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και με σεβασμό στο περιβάλλον. Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης αποτελεί ανεξάρτητο τομέα της INTERMED υπεύθυνο για την ανάπτυξη των νέων προϊόντων καθώς και για τη βελτίωση των προϊόντων που ήδη κυκλοφορούν.

Παρακολουθώντας όλες τις νέες νομοθετικές διατάξεις που αφορούν την INTERMED ΑΒΕΕ καθώς και τις καινοτομίες στη φαρμακευτική και κοσμητική τεχνολογία, διασφαλίζει τη θέση της στην πρώτη γραμμή της βιομηχανικής ανάπτυξης.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency