Πληροφορίες για την εταιρεία DETTOL


Το εμπορικό μας σήμα εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από 80 χρόνια στα νοσοκομεία, όπου το Αντισηπτικό Υγρό Dettol χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για τον καθαρισμό και την απολύμανση του δέρματος κατά τη διάρκεια των χειρουργικών επεμβάσεων. Ως ένα εμπορικό σήμα αξιόπιστο από τους γιατρούς, το Dettol χρησιμοποιήθηκε επίσης για την προστασία των μητέρων από τις ασθένειες μετά τον τοκετό.

Έκτοτε, σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται την Dettol για την προστασία των τραυμάτων από μολύνσεις, την πρόληψη ασθενειών και εξουδετερώνουν αποτελεσματικά επιβλαβή μικρόβια και συμβάλλοντας στη δημιουργία ασφαλέστερου περιβάλλοντος.

Το εμπορικό μας σήμα εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα μέσα προστασίας της υγείας. Εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να εκτιμάται ως ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό προϊόν ασφαλές για χρήση στην επιδερμίδα αλλά επίσης και αρκετά ισχυρό ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περιβαλλοντικές εργασίες εξουδετέρωσης των μικροβίων.

Σήμερα, η Dettol είναι το Νο1 παγκοσμίως εμπορικό σήμα στην Προστασία κατά των Μικροβίων. Η αποστολή της ανέκαθεν ήταν να βοηθήσει τους ανθρώπους να παραμείνουν υγιείς και να προστατεύσει τις οικογένειες ως μέρος της καθημερινής τους ζωής στο σπίτι. Σήμερα προσφέρουμε πολλά προϊόντα Dettol, σχεδιασμένα όλα για την προστασία της οικογένειας από τα μικρόβια & τις ασθένειες. Κάθε χρόνο, δεσμευόμαστε να κάνουμε ολοένα και περισσότερα για την υγεία των οικογενειών σε όλο τον κόσμο.

Η Dettol είναι περήφανη που συνεργάζεται με πολλούς οργανισμούς, παρέχοντάς σας βέλτιστες πληροφορίες για να βοηθήσει εσάς και την οικογένειά σας να προστατευτείτε από τις λοιμώξεις και να παραμείνετε υγιείς. 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency