Πληροφορίες για την εταιρεία BAYERBayer: 150 χρόνια στον κόσμο, περισσότερο από 50 χρόνια στην Ελλάδα!

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκίνησε με την ίδρυση της εταιρείας "Friedr. Bayer & Co», την 1η Αυγούστου του 1863 στο Barmen, μία μικρή γερμανική πόλη από τον επιχειρηματία Friedrich Bayer (1825-1880), και τον Johann Friedrich Weskott (1821-1876), ο οποίος ήταν ειδικός στα χρώματα. Ο αρχικός σκοπός της εταιρείας ήταν η κατασκευή και πώληση συνθετικών χρωστικών ουσιών.

Μεταξύ του 1881 και του 1913, η Bayer εξελίχθηκε σε μια εταιρεία χημικών με διεθνείς δραστηριότητες. Οι ερευνητικές προσπάθειες της Bayer οδήγησαν στην ανακάλυψη νέων προϊόντων, τόσο στον τομέα των χρωστικών ουσιών, όσο και στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του "φαρμάκου του αιώνα," την Ασπιρίνη, η οποία αναπτύχθηκε από τον Felix Hoffmann και κυκλοφόρησε στην αγορά το 1899.

Στις αρχές της δεκαετίας του 60, η Bayer ανέπτυξε περαιτέρω τις δραστηριότητές της στον τομέα των φαρμάκων με νέα καινοτόμα προϊόντα. Η δημιουργία ενός παγκόσμιου οργανισμού πωλήσεων ήταν ένας αποφασιστικός παράγοντας για τη συνέχιση της ανάπτυξης της εταιρείας. Για περισσότερο από 150 χρόνια η Bayer παρέχει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της υγείας, της φυτοπροστασίας και των υλικών υψηλής τεχνολογίας. Είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως που ερευνά ταυτόχρονα τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. Για σχεδόν 100 χρόνια τα προϊόντα της Bayer είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και η εταιρεία λειτουργεί ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, για περισσότερα από 50 χρόνια στην Ελλάδα. 

Με τα προϊόντα μας, συμβάλλουμε στην εξεύρεση λύσεων σε μερικές από τις σημαντικότερες προκλήσεις της εποχής μας. Ο αυξανόμενος σε πλήθος και ηλικία παγκόσμιος πληθυσμός απαιτεί βελτιωμένη ιατρική περίθαλψη και επαρκή διάθεση τροφίμων. Η Bayer βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων μέσα από την πρόληψη, την ανακούφιση και τη θεραπεία ασθενειών. Παράλληλα, βοηθάμε στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας τροφίμων, ζωοτροφών και φυτικής προέλευσης πρώτων υλών.

 H Βayer κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις εταιρίες Καινοτομίας αναπτύσσοντας συνεχώς νέες δραστικές ουσίες, τεχνολογίες και επιχειρηματικά μοντέλα στα ερευνητικά κέντρα της εταιρίας, επενδύοντας διαρκώς σε έργα έρευνας και ανάπτυξης. 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency