Πληροφορίες για την εταιρεία APIVITA

Η εταιρεία Apivita και τα προϊόντα της, εμπνευσμένα από την ελληνική χλωρίδα

H Apivita δημιούργησε φυσικά, αποτελεσματικά, ολιστικά προϊόντα εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία του Ιπποκράτη για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των αναγκών της κάθε επιδερμίδας.

Τα καλλυντικά συνδυάζουν δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης και εκχυλίσματα  από φυτά της ελληνικής χλωρίδας, ενώ περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό 85% έως 100%. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουν επιβαρυντική δράση στην υγεία και στο περιβάλλον, όπως σιλικόνες, parabens κα. Τα προϊόντα έχουν πολλαπλές δράσεις, προσφέρουν ενυδάτωση, προστατεύουν από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος, προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τα σημάδια γήρανσης ή άλλα προβλήματα.

Καινοτόμα προϊόντα Apivita και συνεχής βελτίωση:

H Apivita ερευνά και αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα εδώ και σαράντα έτη, από την εποχή που οι ιδρυτές παρασκεύασαν φυσικά καλλυντικά με εκχυλίσματα βοτάνων και μελισσοκομικά προϊόντα, όπως πρόπολη και βασιλικό πολτό. .
Στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης απασχολούνται έμπειροι ειδικευμένοι επιστήμονες, οι οποίοι διεξάγουν υψηλού επιπέδου έρευνα στα εργαστήρια της APIVITA.

Η ονομασία της Apivita και οι χαρακτηριστικές συσκευασίες

Το όνομα APIVITA προέρχεται από τις λατινικές λέξεις APIS και VITA και σημαίνει «η ζωή της μέλισσας». Το λογότυπό της είναι εμπνευσμένο από τις «Μέλισσες των Μαλίων», το μινωικό κόσμημα της Μέσης Εποχής του Χαλκού, που αντικατοπτρίζει τη γονιμότητα και την αρμονία. Η υψηλή αισθητική της εταιρείας ξεχωρίζει στην Ελλάδα, την Ευρώπη, την Ασία. Με κυρίαρχο το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα, έντονα καλλιτεχνικά στοιχεία και συμβολισμούς, οι μοναδικές συσκευασίες των προϊόντων μας ταξιδεύουν στην ελληνική ύπαιθρο.

Apivita η παγκόσμια καινοτομία - 3D PRO-ALGAE®

Για 1η φορά, η Apivita μας παρουσιάζει τη παγκόσμια καινοτομία 3D PRO-ALGAE®, σε μία σειρά αντηλιακής προστασίας,  που συνδύασε τη χρήση μικροφυκών με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, με σκοπό την προστασία της τρισδιάστατης δομής της επιδερμίδας κάτω από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου. Το καινοτόμο αυτό σύμπλοκο με πρόπολη, σε συνδυσμό με ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου παρέχει υψηλή ασφάλεια από τη φωτογήρανση ενισχύοντας την πυκνότητα, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Η αποτελεσματικότητα του συμπλόκου 3D PRO-ALGAE® έχει μελετηθεί σε γυναίκες 30-55 ετών με επιδερμίδα που έχει υποστεί φωτογήρανση. Ύστερα από 28 ημέρες χρήσης, το 90% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο γεμάτη και σφριγηλή, ενώ το 95% είδαν την επιδερμίδα τους πιο ενυδατωμένη και ελαστική.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency