Λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο τηλεφωνικό μας κέντρο, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά.

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με το info@livy.gr

CHLORELLA

4 αποτελεσματα
Η Χλωρέλλα είναι ένα πράσινο μικρό άλγος του γλυκού νερού, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ευρέως γνωστό για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δύναμη η οποία ανήκει στους παλαιότερους φυτικούς οργανισμούς του πλανήτη. Είναι μια υπερτροφή η οποία απαντάται στα βάθη των ωκεανών. Πρόκειται για μια από τις πιο συμπυκνωμένες σε θρεπτικά συστατικά τροφές της φύσης πλούσια σε χλωροφύλλη, περισσότερες από 20 βιταμίνες, πρωτεΐνη (60%), αμινοξέα, νουκλεϊκά οξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Η χλωρέλλα έχει εξαιρετική αντιγηραντική δράση και φυσικές αποτοξινωτικές ιδιότητες. Επιπλέον καθαρίζει το αίμα, το πεπτικό σύστημα και το ήπαρ, είναι εκπληκτική η δύναμή της στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην καταπολέμηση των λοιμώξεων.
Χρησιμοποιείται για την θεραπεία της δυσκοιλιότητας, τη καταπολέμηση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και της υψηλής χοληστερόλης αλλά και στο αδυνάτισμα μειώνοντας το συνολικό λίπος του σώματος.
Ακόμα, προάγει την υγεία της καρδιάς, την ψυχική υγεία, τη χαλάρωση και αυξάνει την ενέργεια του οργανισμού προάγοντας την ευεξία.

NEWSLETTER

LIVY BLOG

© 2018
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του livy.gr και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.