ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ

6 αποτελεσματα
Ενισχύστε την υγεία σας με μια υπετροφή που αυξάνει την ενέργειά σας, προστατεύει το μυαλό σας και συντελεί σε ένα πιο υγιές δέρμα, μαλλιά και νύχια. Η μαγιά μπύρας είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται στη διαδικασία ζύμωσης των σακχάρων σε αλκοόλη κατά την παρασκευή μπύρας. Έχει χρησιμοποιηθεί ανά τους αιώνες, λόγω της μεγάλης της διατροφικής αξίας και της μεγάλης της περιεκτικότητας σε αμινοξέα, 14 μέταλλα και 17 βιταμίνες. 
Επιπροσθέτως, η μαγιά μπύρας αποτελεί μια καλή πηγή RNA που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη εκφυλιστικών παθήσεων και στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης καθώς βοηθάει στην αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων και της ακμής.
Χρησιμοποιείται επίσης για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων διάρροιας, κοινού κρυολογήματος, γρίπης, απώλειας της όρεξης, προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS) και διαβήτη τύπου 2. 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency