Λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο τηλεφωνικό μας κέντρο, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά.

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με το info@livy.gr

ΙΠΠΟΦΑΕΣ

10 αποτελεσματα
Το Ιπποφαές χαρακτηρίζεται ως μια "υπερτροφή" από την αρχαιότητα: Το «Ιερό φρούτο των Ιμαλαΐων», όπως συνηθίζεται να λέγεται.
Eνας θάμνος με πορτοκαλοκίτρινους καρπούς σε τσαμπιά, μια τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά υψηλής βιολογικής αξίας που περιλαμβάνουν σημαντικό ποσοστό συστατικών που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα για την εύρυθμη λειτουργία του.
Το ιπποφαές αποτελεί σημαντικό σύμμαχο της υγείας μας καθώς περιέχει πάνω από 190 βιολογικά δραστικές ενώσεις και μια πλήρη γκάμα ωμέγα λιπαρών οξέων σε τέλεια ισορροπία. 
Επιπλέον οι θρεπτικές ουσίες και τα φυτοχημικά συστατικά των καρπών του έχουν θετική επίδραση έναντι των φλεγμονών, του καρκίνου και άλλων ασθενειών, ενώ ο καρπός του φυτού έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, σε καροτενοειδή, βιταμίνη E, αμινοξέα, μέταλλα, β-σιτοστερόλη και πολυφαινολικά οξέα.

NEWSLETTER

LIVY BLOG

© 2018
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του livy.gr και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.