ΙΠΠΟΦΑΕΣ

6 αποτελεσματα
Το Ιπποφαές χαρακτηρίζεται ως μια "υπερτροφή" από την αρχαιότητα: Το «Ιερό φρούτο των Ιμαλαΐων», όπως συνηθίζεται να λέγεται.
Eνας θάμνος με πορτοκαλοκίτρινους καρπούς σε τσαμπιά, μια τροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά υψηλής βιολογικής αξίας που περιλαμβάνουν σημαντικό ποσοστό συστατικών που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα για την εύρυθμη λειτουργία του.
Το ιπποφαές αποτελεί σημαντικό σύμμαχο της υγείας μας καθώς περιέχει πάνω από 190 βιολογικά δραστικές ενώσεις και μια πλήρη γκάμα ωμέγα λιπαρών οξέων σε τέλεια ισορροπία. 
Επιπλέον οι θρεπτικές ουσίες και τα φυτοχημικά συστατικά των καρπών του έχουν θετική επίδραση έναντι των φλεγμονών, του καρκίνου και άλλων ασθενειών, ενώ ο καρπός του φυτού έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, σε καροτενοειδή, βιταμίνη E, αμινοξέα, μέταλλα, β-σιτοστερόλη και πολυφαινολικά οξέα.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency