Χείλη...για φίλημα; 5 tips που πρέπει να ακολουθήσεις!

Tα χείλη σας είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του προσώπου, καθώς πίσω από αυτό κρύβεται το χαμόγελο σας. Έτσι, λοιπόν, θα πρέπει να φροντίζετε και να προσέχετε την συγκεκριμένη περιοχή, ειδικά τώρα που ο αέρας και το κρύο ξεραίνει τα χείλη σας και τα κάνει να φαίνονται πιο άτονα και χωρίς χρώμα.
 
Υπάρχουν κάποια απλά βήματα που θα βελτιώσουν αισθητά την κατάσταση των χειλιών σας, ειδικά τώρα το χειμώνα.
 
Peeling
Κάνετε peeling στα χείλη σας δύο με τρεις φορές την εβδομάδα ή όποτε το κρίνετε απαραίτητο. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος που μπορείτε να εφαρμόσετε: βρέξτε τα χείλη σας με χλιαρό νερό και μετά σκουπίστε τα με καθαρή πετσέτα προσώπου.Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρή ποσότητα μελιού μαζί με το νερό. Σε περίπτωση, ωστόσο, που υπάρχει έντονο πρόβλημα σκασίματος στην περιοχή, καλύτερα να επισκεφτείτε τον δερματολόγο σας.
 
Ενυδάτωση 

Όπου και αν πάτε, να έχετε μαζί σας νερό το οποίο να ανανεώνετε συχνά. Αν πίνετε αρκετά υγρά, τουλάχιστον 9 ποτήρια την ημέρα, θα κρατάτε το σώμα, το δέρμα και τα χείλη σας ενυδατωμένα και υγιή.

Ρυτίδες γύρω από την περιοχή των χειλιών
Εξαιτίας του ήλιου, του καπνίσματος και της έκφρασης συχνά δημιουργούνται έντονες ρυτίδες γύρω από τα χείλη. Για να βελτιώσετε το πρόβλημα διαλέξτε προϊόντα που να περιέχουν ρετινόλη και βιταμίνη C.

Μάθετε ποια συστατικά σας κάνουν καλό
Ψάξτε για ενυδατικά συστατικά όπως το κερί μέλισσας, το βούτυρο shea, βιταμίνη Ε και έλαια αμυγδάλου, καρύδας ή / και jojoba.  Η βαζελίνη, επίσης, μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά, αν δεν σας ενοχλεί η γεύση. Εάν έχετε, τέλος, αρκετά ευαίσθητα χείλη χρησιμοποιείστε ένα προϊόν που να περιέχει καμφορά.

Επιλογή lipgloss
Μην ξεχνάτε να ολοκληρώνετε πάντα το makeup με ένα lipgloss, υπό την προϋπόθεση να περιέχει συστατικά που τρέφουν σε βάθος τα χείλη, όπως το Morello Voluminous Lipgloss της Κορρές. Επιλέξτε τόνους του κόκκινου, όπως στην απόχρωση του βύσσινου ή της Βουργουνδίας, για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Nude ή ροζ χρώματα για πιο διακριτικό αλλά μοντέρνο look.

Βρείτε τα Morello Voluminous Lipgloss της Κορρές στο Livy.gr.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency