Τι ακριβώς είναι το serum και πότε το χρειάζομαι;

Η βαθιά ενυδάτωση είναι απολύτως απαραίτητη για μια όμορφη επιδερμίδα, ωστόσο υπάρχουν πολλοί παράγοντες, όπως είναι η διατροφή, η ηλικία, οι ορμονικές αλλαγές και οι καιρικές συνθήκες, που δεν της επιτρέπουν να ενυδατώνεται σωστά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μια επιπλέον υποστήριξη για να συγκρατήσει τα επίπεδα υγρασίας σε υψηλά επίπεδα. Έτσι, λοιπόν, εκτός από την ενυδατική κρέμα ημέρας και νύχτας, έχει δημιουργηθεί και ο φυσικός ορός ενυδάτωσης ή αλλιώς serum.

Τι ακριβώς είναι το serum;

Πρόκειται για ένα συμπύκνωμα ενεργών συστατικών το οποίο είναι πιο δραστικό από εκείνο μιας συνηθισμένης κρέμας προσώπου. Το βρίσκουμε συνήθως σε υγρή, λεπτόρρευστη μορφή ή τζελ, ενώ η συμπυκνωμένη σύνθεσή του είναι πλούσια σε υδατικά στοιχεία και βιταμίνες ή άλλα συστατικά, ανάλογα με την δράση του.

Για παράδειγμα, υπάρχουν serum ενισχυμένης λάμψης που αποκαθιστούν την χαμένη φωτεινότητα της επιδερμίδας και ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους τύπους δέρματος, καθώς και ενυδατικοί οροί ή οροί αντιγήρανσης που περιέχουν συστατικά τα οποία ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και λειαίνουν το περίγραμμα του προσώπου και τις ρυτίδες.

Τι θα κερδίσετε;

  1. Η υφή του δέρματός σας θα βελτιωθεί δραστικά, καθώς θα γίνει πιο σφριγηλή και πιο ομαλή, οδηγώντας σε εμφανώς νεότερη εμφάνιση επιδερμίδας.
  2. Θα μειωθούν οι ουλές, τα σπυράκια και άλλα ενοχλητικά σημάδια.
  3. Θα δείτε μείωση του μεγέθους των ανοιχτών πόρων, κι έτσι θα μειωθούν τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα.
  4. Μείωση της ξηρότητας και λεπτών γραμμών και άμεση φωτεινότητα στα μάτια.
  5. Η χρήση serum καταπολεμά φλεγμονές, ερυθρότητα και ξηρότητα, ενώ το δέρμα αποκτά δροσερή όψη και ζωντάνια.

Πότε πρέπει να το χρησιμοποιείτε;

Το serum χρησιμοποιείται ιδανικά πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν την κρέμα ή το αντηλιακό. Αρκεί λίγη ποσότητα την οποία τοποθετείτε ταμποναριστά σε πρόσωπο και λαιμό. Το serum έχει συμπυκνωμένη σύνθεση που δρα βαθιά στο δέρμα αλλά δεν ενυδατώνει αρκετά την εξωτερική στοιβάδα, οπότε πρέπει να ακολουθείται από ενυδατική κρέμα και αντηλιακό το πρωί και ενυδατική κρέμα νύχτας πριν το βραδινό ύπνο.

Ποιο serum είναι ιδανικό για εσάς;

Ανάλογα με το στόχο που θέλετε να πετύχετε θα πρέπει να επιλέξετε και το ανάλογο serum. Υπάρχουν πολλά ξεχωριστά serum και το καθένα, ανάλογα με τα ενεργά συστατικά και την υφή του, μπορεί να έχει διαφορετικά οφέλη για την επιδερμίδα.

Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το Apivita Bee Radiant Serum 30ml. Ορός αντιγήρανσης και λάμψης με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού και βιταμίνη C, που χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή του αναπληρώνει την ενέργεια και ενισχύει τη ζωτικότητα των κυττάρων της επιδερμίδας.


- Τα βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού προλαμβάνουν και μειώνουν τις ρυτίδες και ταυτόχρονα επαναφέρουν τη φυσική λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.
- Η βιταμίνη C εξασφαλίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο μειώνοντας την ένταση των δυσχρωμιών και προλαμβάνοντας το σχηματισμό τους.
- Το μύρτιλλο δρα ως φυσικός παράγοντας λεύκανσης και λάμψης ενώ διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων.
- To Q10 αναπληρώνει τις δεξαμενές οξυγόνου των κυττάρων διατηρώντας την ζωτικότητά τους.
- Το πολύ χαμηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ προσφέρει ενυδάτωση μέχρι και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά στη διατήρηση της πυκνότητας της επιδερμίδας, δεσμεύοντας και σταθεροποιώντας τα αποθέματα νερού στο δέρμα.
- To λυκοπένιο, το έλαιο ροδιού και οι πολυφαινόλες ελιάς συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής λειτουργίας των κυττάρων, χαρίζοντας υγιή όψη στην επιδερμίδα.
- Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης προσφέρει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος.
- Τα 100% βιολογικά αιθέρια έλαια τριαντάφυλλο, γκρέιπφρουτ, πράσινο μανταρίνι και σαγκουίνι αναζωογονούν, βελτιώνουν τη διάθεση και μειώνουν την ένταση.

Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό στο BEE RADIANT SERUM με έγχυμα από τους καρπούς άγριας τριανταφυλλιάς από το Νυμφαίο Φλώρινας, για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές ιδιότητες.

 

 

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency