Τι ακριβώς είναι ο ορός προσώπου;

Πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν ακριβώς ποια είναι η χρησιμότητα ενός serum. Σίγουρα, έχουν ακούσει ότι είναι ένα ενυδατικό προϊόν προσώπου, αλλά από την άλλη δεν βρίσκουν το λόγο να το χρησιμοποιήσουν, καθώς ενυδατική είναι και η κρέμα ημέρας που εφαρμόζουν καθημερινά. Επίσης, ενώ έχει λιπαρή υφή, δεν πρόκειται για ένα λάδι προσώπου. Όσες, πάντως, έχουν συμπεριλάβει ήδη κάποιο serum στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας τους, σίγουρα δεν πρόκειται να πάψουν να το χρησιμοποιούν, καθώς γνωρίζουν πως κάνει πράξη αυτό που όλες ελπίζουν να έχουν: μια βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Τι ακριβώς είναι ο ορός προσώπου;

Ο ορός προσώπου είναι ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας που μπορείτε να εφαρμόσετε στο δέρμα σας μετά τον καθαρισμό, αλλά πριν την ενυδάτωση, έτσι ώστε να απορροφηθούν απευθείας όλα τα ισχυρά συστατικά που περιέχει.

Πρόκειται για το ιδανικό προϊόν αν αναζητάτε άμεση και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σας, καθώς αποτελείται από πολλά μικρά μόρια που μπορούν να διεισδύσουν βαθιά στο δέρμα κι έτσι να παρέχουν πολύ υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών. Αυτή η σπουδαία ιδιότητά του το καθιστά εξαιρετικό καλλυντικό προϊόν που μπορεί και στοχεύει στην καταπολέμηση συγκεκριμένων δερματικών προβλημάτων, όπως είναι οι ρυτίδες. Όσο πιο γρήγορα, λοιπόν, το συμπεριλάβετε στην καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας τόσο πιο εύκολα θα βγείτε νικήτριες στη μάχη ενάντια των ρυτίδων!

Ας δούμε, λοιπόν, ορισμένα βασικά οφέλη από την προσθήκη αυτού του προϊόντος στη καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μας…

Απορροφάται πιο γρήγορα. Οι οροί είναι ελαφρύτερα προϊόντα από τα ενυδατικά, τα οποία συνήθως βαραίνουν την επιδερμίδα. Αυτό τους καθιστά ιδανικό πρώτο βήμα στη διαδικασία περιποίησης προσώπου.

Καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα. Οι οροί, ακριβώς επειδή η σύνθεσή τους είναι πολύ ελαφριά, προτιμώνται από άτομα που έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα ή είναι επιρρεπής στην ακμή και την λιπαρότητα.

Βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Μερικοί οροί προσώπου περιέχουν συστατικά, όπως η ρετινόλη, που μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και άλλες πιθανές δερματικές βλάβες. Συγκεκριμένα, βοηθούν στην πρόληψη της οξειδωτικής βλάβης από την υπεριώδη (UV) ακτινοβολία και τη ρύπανση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση του δέρματος και εμφάνιση ρυτίδων.

Έχει τη δυνατότητα να παρέχει πιο ορατά αποτελέσματα. Η υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών μπορεί να προσφέρει σίγουρα πιο ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σε σύγκριση με άλλα προϊόντα ομορφιάς.

Γενικά, οι οροί προσώπου εμπίπτουν στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • αντιγηραντικοί οροί
  • οροί που τονώνουν το δέρμα
  • ενυδατικοί οροί
  • οροί που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες
  • οροί για δέρματα που είναι επιρρεπή στην ακμή
  • οροί επανορθωτικής / βελτίωσης υφής

Έτσι, λοιπόν, όσο φροντίζουμε την επιδερμίδα μας δεν ξεχνάμε να εφαρμόζουμε πάντα το ιδανικό για εμάς serum πριν την κρέμα προσώπου για να έχουμε βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί από υγεία!

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency