Τα πιο πολύτιμα αντιγηραντικά συστατικά

Με το βλέμμα στραμμένο στη σύνθεση των προϊόντων, τα συστατικά της κοσμετολογίας έρχονται στο προσκήνιο για να γίνουν το νούμερο ένα κριτήριο στην επιλογή των καλλυντικών μας.

Όσο υπάρχει το ζήτημα της γήρανσης της επιδερμίδας, τόσο θα υπάρχει και η ανάγκη της αντιγήρανσης. Δηλαδή για πάντα! Μια συνθήκη που δεν παύει ποτέ να ισχύει, καθιστά το ενδιαφέρον προς αυτή τόσο έντονο, που οι ειδικοί ανά τον κόσμο δεν θα πάψουν να αναζητούν νέες λύσεις, εμπεριστατωμένες απαντήσεις και πολύτιμους μηχανισμούς για να τη βελτιώσουν.

Μέσα από αυτή την αέναη αναζήτηση, έχει προκύψει μια σημαντική γνώση που φέρνει στα χέρια μας μια ισχυρή δύναμη ενάντια στη μάχη μας με τον χρόνο, και αυτή δεν είναι άλλη από τα συστατικά. Αυτή είναι η πηγή της αντιγήρανσης και σε αυτά βασιζόμαστε για να διατηρήσουμε τη νεανική μας όψη για περισσότερο καιρό.

 
Τι έχει μέσα η κρέμα μου;

Κάποιες δεκαετίες πίσω οι γυναίκες αγόραζαν τα αντιγηραντικά τους προϊόντα βασισμένες στις υποσχέσεις που τα συνόδευαν.

Έτσι, χρόνο με τον χρόνο χτίστηκε το γερό οικοδόμημα της κοσμετολογίας που άρχισε να αναδεικνύει τη δύναμη των προϊόντων «εκ των έσω», πιο συγκεκριμένα να δίνει βάρος στη σύνθεσή τους και να υπογραμμίζει τη σημασία των συστατικών τους. Και αρχίσαμε και όλοι εμείς να κοιτάμε βαθιά πίσω από μια υφή και να αναζητούμε τι κρύβεται μέσα στην κρέμα μας, φτάνοντας στο σήμερα, όπου το πρώτο πράγμα που αναζητάμε από το προϊόν μας είναι μια φόρμουλα που χρησιμοποιεί το ιδανικό για εμάς combo συστατικών. Πλέον ξέρουμε, εκτιμάμε, αναζητάμε και θέλουμε να είμαστε σίγουρες για αυτό που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας.

Υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο: αυτοί οι θησαυροί

Μέσα σε αυτή την αγάπη για τα συστατικά που ξεκίνησε ως trend, εξελίχθηκε σε βιομηχανικό ρεύμα και έφτασε να γίνει απόλυτη ανάγκη, αναδείχθηκαν πραγματικοί θησαυροί για την περιποίηση και την αντιγηραντική φροντίδα.

Όπως έδειξαν οι πολυετείς έρευνες και η εμπειρία μέσα από δεκαετίες εφαρμογών, υπάρχουν συστατικά που θα είναι πάντα επίκαιρα και πάντα πολύτιμα στην προσπάθεια για διατήρηση της νεανικής όψης.

Πρώτο και βασικό το υαλουρονικό οξύ που αποτελεί πια ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά της κοσμετολογίας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά υδρόφιλο μόριο φυσικής προέλευσης που είναι ικανό να δεσμεύει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό και άρα να ενυδατώνει, να αναπλάθει και να επουλώνει, ενώ μεταφέρει πρωτεΐνες στο δέρμα με αποτέλεσμα να διατηρεί μια νεανική, λαμπερή και υγιή εμφάνιση. Υπάρχει στο δέρμα μας αλλά μειώνεται μετά την ηλικία των 23-24 ετών, με συνέπεια να πρέπει να το αναπληρώσουμε μέσα από την χρήση των κατάλληλων για εμάς προϊόντων.

Πέρα από το υαλουρονικό οξύ, υπάρχει και το κολλαγόνο, η πολύτιμη αυτή πρωτεΐνη που παράγεται από το σώμα μας με σκοπό να βοηθά τους ιστούς να είναι πιο ελαστικοί και άρα να διατηρεί την επιδερμίδα νεανική. Όπως συμβαίνει συνήθως, όσο μεγαλώνουμε η παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό μειώνεται σταδιακά και άρα εμφανίζονται τα ανεπιθύμητα σημάδια της γήρανσης. Η εφαρμογή προϊόντων που περιέχουν κολλαγόνο βοηθά στην αποκατάσταση της φθοράς που προκύπτει από τη μείωσή του και το καθιστά ένα ζωτικής σημασίας συστατικό για τη σύνθεση των αντιγηραντικών μας προϊόντων.

 
Μια σπουδαία αντιγηραντική σύνθεση

Εμπνευσμένη από τη νέα γενιά μη επεμβατικών αισθητικών διαδικασιών, η Νέα Liftactiv Collagen Specialist αποτελεί το κλειδί για νεανική επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά δερματολογικά συστατικά φυσικής προέλευσης, η Liftactiv Collagen Specialist ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, διορθώνοντας τα αποτελέσματα της απώλειας του κολλαγόνου. Υπέροχη υφή, με όλη την απαλότητας μιας βελούδινης πούδρας, για άμεση αίσθηση ανόρθωσης και άνεσης.
Η κρέμα αυτή συνιστάται για τις γυναίκες που αναζητούν εξαιρετική αντιγηραντική αποτελεσματικότητα. Θέλουν να αποκτήσουν ξανά υγιή επιδερμίδα και προτιμούν τα συστατικά φυσικής προέλευσης.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency