Τα must-have προϊόντα των διακοπών.

Το καλοκαιράκι έχει επιτέλους φτάσει και όλοι ανυπομονούμε να πάρουμε τις βαλίτσες μας να μπούμε στο πρώτο πλοίο που θα αντικρίσουμε στο λιμάνι και να ταξιδέψουμε σε μαγευτικούς προορισμούς! Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ετοιμάσει ήδη βαλίτσες και αναμένουν…

Εκτός, όμως, από βαλίτσες εξίσου πολύ σημαντικό είναι να εξοπλίσουμε σωστά και το νεσεσέρ των διακοπών μας, καθώς υπάρχουν κάποια βασικά προϊόντα περιποίησης προσώπου που δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τα αποχωριστούμε αν θέλουμε το δέρμα μας να διατηρηθεί φρέσκο και ενυδατωμένο στις διακοπές. Και ποια είναι αυτά;

Το βασικότερο όλων είναι το αντηλιακό για το πρόσωπο και το σώμα. Δεν γίνεται να ξεκινήσουμε διακοπές χωρίς να εξασφαλίσουμε την αντηλιακή μας προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου που προκαλούν φωτογήρανση, αλλά και άλλες σοβαρότερες παθήσεις. Καλό θα ήταν για τις πρώτες εξορμήσεις μας στην παραλία να προτιμήσουμε πολύ υψηλό δείκτη προστασίας γιατί το δέρμα μας τώρα είναι αρκετά ευαίσθητο στον ήλιο μετά από ένα μεγάλο διάστημα εγκλεισμού λόγω καραντίνας.

Καλό θα ήταν να έχουμε μαζί και ένα after sun γιατί ο ήλιος στα νησιά είναι αρκετά δυνατός. Το ενυδατικό after sun με υφή κρέμα-gel της Apivita με αλόη, σύκο & πρόπολη, εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά, που δροσίζει και καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα είναι ιδανικό για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο και ως καθημερινό γαλάκτωμα σώματος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με μοναδικό φρέσκο καλοκαιρινό άρωμα!

Σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την ενυδατική κρέμα ημέρας που θα κρατήσει το δέρμα μας ενυδατωμένο και λαμπερό. Η κρέμα Προσώπου Bepanthol είναι κατάλληλη για την καθημερινή περιποίηση του δέρματος του προσώπου. Η σύνθεσή της περιέχει 5% Προβιταμίνη Β5, η οποία ενυδατώνει και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος. Η σύνθεσή της επίσης, με το ισχυρο και προστατευτικό σύμπλεγμα Βιταμινών A,B,E, ειδικά προστατευμένες σ’ έναν ενεργό λιπιδικό φορέα, τα λιποσώματα, ενισχύει την ενυδάτωση και την ανάπλαση του δέρματος του προσώπου.

Επίσης βασικό προϊόν για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μας στο νησί είναι ένα ήπιο καθαριστικό. Το καθαριστικό προσώπου Inalia Micellar Cleansing Water αποτελεί μια καινοτόμο και αποτελεσματική σύνθεση, καθώς περιέχει νερό βασιλικού. Οι καταπραϋντικές, αντιμικροβιακές και αναζωογονητικές ιδιότητες του βασιλικού το καθιστούν ιδανικό καθαριστικό για το λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα, ακόμη και για το δέρμα με τάση ακμής.

Εξοπλιστείτε, λοιπόν, με τα παραπάνω must-have προϊόντα των διακοπών και απολαύστε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές!

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency