Πως να προστατευτείτε από τα κρυολογήματα του χειμώνα.

Ο χειμώνας έχει αρχίσει να κάνει για τα καλά την εμφάνισή του και μαζί με αυτόν και όλα όσα τον συνοδεύουν. Και σίγουρα το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει στο κρυολόγημα και όλα τα ενοχλητικά συμπτώματα που φέρνει μαζί του και ταλαιπωρούν τους περισσότερους από εμάς.

Πώς όμως μπορούμε να αποφύγουμε ένα κρυολόγημα; Και πώς θα θωρακίσουμε τον οργανισμό μας απέναντι στα δυσάρεστα αποτελέσματά του;

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 4+1 μυστικά για έναν χειμώνα χωρίς ταλαιπωρία!

  • Πίνετε άφθονο νερό και κρατήστε ενυδατωμένο τον οργανισμό σας

Κρατώντας τον εαυτό σας ενυδατωμένο, μειώνετε την πιθανότητα εμφάνισης των συμπτωμάτων του κρυολογήματος, όπως τον πονόλαιμο και τη μπουκωμένη μύτη. Φροντίστε να πίνετε συχνά νερό και χυμούς πορτοκαλιού ή να καταναλώνετε τα πορτοκάλια ολόκληρα για να λαμβάνετε και βιταμίνη C για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Συμπληρωματικά μπορείτε να λαμβάνετε και συμπλήρωμα Βιταμίνης C.

  • Προσπαθήστε να μειώσετε το άγχος

Η πίεση της καθημερινότητας μπορεί να μας κάνει πιο ευάλωτους και να ρίξει τις άμυνες του οργανισμού καθώς το στρες σχετίζεται με την καταστολή της γενικής αντίστασης στους μολυσματικούς παράγοντες. Η αυξημένη πίεση της σύγχρονης καθημερινότητας μπορεί να είναι ένας από τους παράγοντες πίσω από την υψηλή συχνότητα των κρουσμάτων του κοινού κρυολογήματος.

  • Αρχίστε να καταναλώνετε συχνότερα σούπες και τροφές με πρωτεΐνη

Oι σούπες με κοτόπουλο ή μοσχάρι είναι ιδανική επιλογή διατροφής για το χειμώνα. Όχι μόνο σας κρατάνε ζεστούς, αλλά προλαμβάνουν και την εμφάνιση κρυολογήματος, επειδή συνδυάζουν την απαραίτητη λήψη υγρών με την πρόσληψη πρωτεϊνών από το κρέας ή το κοτόπουλο. Oι πρωτεΐνες αποτελούν το βασικό δομικό υλικό των αντισωμάτων που παράγει ο οργανισμός για να καταπολεμήσει τους ιούς.

  • Κρατήστε καθαρές τις επιφάνειες με τις οποίες έρχεστε σε επαφή

Οι ιοί της γρίπης και του κρυολογήματος ζουν για ώρες σε διάφορες επιφάνειες (χερούλια πορτών, γραφεία, θρανία, τραπέζια, πάγκους). Πλένετε τακτικά τα χέρια σας και φροντίστε να απολυμαίνετε τακτικά τους χώρους και τις επιφάνειες με τις οποίες έρχεστε σε επαφή.

    +1)  Κάντε σύμμαχό σας τη φύση και αντιμετωπίστε φυσικά το κρυολόγημα

Πρόσφατη κλινική μελέτη ήρθε να αποδείξει τις μοναδικές δυνατότητες που παρέχει στην άμυνα του οργανισμού και την αντιμετώπιση του κρυολογήματος το φυσικό προϊόν Oliviotic από την Power Health. Ως ένα συνεργιστικό συμπλήρωμα διατροφής με κύριο χαρακτηριστικό το πολύτιμο εκχύλισμα φύλλων ελιάς πλούσιο σε ελαιοευρωπαϊνη, βιταμίνη D3 και ψευδάργυρο, το Oliviotic αποτελεί έναν σημαντικό σύμμαχο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στη γρίπη και το κρυολόγημα. Τα χαρακτηριστικά και τη σπουδαιότητα του Oliviotic αναδείχθηκαν πρόσφατα από τον τ. Διευθυντή της Α’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου “Σωτηρία“, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας για την συγχορήγηση του Oliviotic  και της φαρμακευτικής αγωγής σε 225 ασθενείς με λοιμώξεις του κάτω αναπνευστικού που διεξήγαγε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

 

 ΒΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΣΤΟ LIVY.GR

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency