Πως να διαλέξεις μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Αν προσπαθείς κάθε καλοκαίρι να βρεις το τέλειο μαγιό και νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις, επειδή οι περισσότερες από τις επιλογές που κάνεις δεν είναι ούτε βολικές ούτε κολακευτικές, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Δημιουργήσαμε μια λίστα με μυστικά και tips για κάθε πιθανό σωματότυπο, για να αναδείξεις τα όμορφα σημεία του σώματος σου και μόνο.

Σώμα Αχλάδι
Έχεις καμπύλες στους γοφούς και η μέση και το στήθος σου είναι αναλογικά μικρότερα.

Τι να αναζητήσεις: Το κλειδί για το τέλειο μαγιό για αυτό το σωματότυπο είναι να βρεις την ισορροπία των αναλογιών σου και της κάλυψης που ζητάς στο κάτω μέρος του σώματός σου.

Μυστικά και tips:
  • Παραδοσιακά μπορείς να αναζητήσεις ένα μπικίνι που το κάτω μέρος θα έχει σχήμα v και θα αναδεικνύει θελκτικά τους γλουτούς σου.
  • Απέφυγε τα χαμηλόμεσα μαγιό και προτίμησε ψηλόμεσα που θα κολακεύουν τους γλουτούς σου
  • Μια βαθιά κόψη ή ένα εντυπωσιακό top θα τραβήξει την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος.
 
Σώμα Μήλο
Το βάρος σου συσσωρεύεται στην περιοχή της κοιλιάς.

Τι να αναζητήσεις: Διάλεξε ψηλόμεσα μαγιό που θα βοηθήσουν, αν θέλεις, να καλύψεις το μέρος της κοιλιάς. Επίσης υπάρχουν ολόσωμα μαγιό με κόψιμο που θα κολακεύσουν το σωματότυπό σου.

Μυστικά και tips:
  • Μπορείς να καμουφλάρεις την καμπύλη της κοιλίτσας (κάτω κοιλιακοί) με ένα κάτω μέρος που κάνει ντραπέ στο ύφασμα και με το εφέ των οριζόντιων ριγών που λεπταίνουν τη μέση.
  • Ένα μπικίνι με ψηλόμεσο κάτω μέρος σε μαύρο χρώμα αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια γυναίκα με σωματότυπο Μήλο
Μικρό μπούστο
Αναλογικά έχεις μικρότερο μπούστο με  cup A ή Β

Τι να αναζητήσεις: Ένα μικρό στήθος απαιτεί και λιγότερη στήριξη, οπότε μπορείς να προσανατολιστείς σε στυλ μαγιό με μικρή κάλυψη ή διακοσμημένες λεπτομέρειες και μοτίβα.
 
Μυστικά και tips:
  • Τα τριγωνικά top δημιουργούν καμπύλες όπως και τα έντονα διακοσμητικά ή βολάν. Τα μπικίνι-bra ή τα push-up μαγιό ανυψώνουν το στήθος.
  • Το να έχεις μικρότερο στήθος σημαίνει ότι μπορείς να φορέσεις σχεδόν τα πάντα από μικροσκοπικά τριγωνικά tops ως και ολόσωμα χωρίς καμία στήριξη, οπότε αγάπησέ το!
 
Μεγάλο μπούστο
Με ένα μεγαλύτερο size στήθους, σίγουρα χρειάζεσαι και μεγαλύτερη στήριξη

Τι να αναζητήσεις: Διάλεξε μαγιό με μπανέλα ή σχηματισμένα cups για να δώσεις στο στήθος σου την υποστήριξη που χρειάζεται. Απέφυγε τα βολάν και τα διακοσμητικά στα top τα οποία προσδίδουν μεγαλύτερο όγκο.

Μυστικά και tips:
  • Tops που με μπανέλα και ρυθμιζόμενες τιράντες παρέχουν επιπλέον στήριξη. Όσο πιο μεγάλες οι τιράντες τόσο το καλύτερο.
  • Ψάξε για μαγιό στο ίδιο μέγεθος με το σουτιέν σου για να κάνεις την πιο safe επιλογή.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στο κάτω μέρος, μπορείς να φορέσεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency