Πονάς στα χέρια και στα γόνατα; Η λύση είναι πιο εύκολη και φυσική απ’ ότι φαντάζεσαι

O καιρός με τις μεταπτώσεις του έχει επηρεάσει τις αρθρώσεις σου και ο πόνος στα γόνατα ή τα δάχτυλα των χεριών στοιχειώνει την καθημερινότητά σου.
Τι πρέπει να γνωρίζεις:
Ο πόνος στα δάχτυλα των χεριών και στα γόνατα οφείλεται πολύ συχνά στις αλλοιώσεις που έχουμε στις αρθρώσεις. Με την πάροδο της ηλικίας ή και με την συνεχή καταπόνηση των αρθρώσεων (λόγω δουλειάς ή γυμναστικής), ο χόνδρος αρχίζει να αλλοιώνεται, το αρθρικό υγρό αλλάζει σύσταση και έτσι εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας, δηλαδή πόνος ή φλεγμονή.
Μιλάμε για οστεοαρθρίτιδα;
H οστεοαρθρίτιδα είναι η πιο συχνή χρόνια πάθηση των αρθρώσεων και προσβάλει ένα στα πέντε άτομα. Επηρεάζει τις αρθρώσεις, αλλοιώνοντας τους χόνδρους και προκαλεί πόνο, δυσκαμψία, πρήξιμο.
Ο πόνος στις αρθρώσεις μειώνει τη σωματική κινητικότητα του ατόμου, το οποίο παραπονιέται συχνά για πόνο στο γόνατο, πόνο στο ισχίο, πόνο στο ώμο ή ακόμη και πόνο στα δάχτυλα των χεριών.
Η οστεοαρθρίτιδα επηρεάζεται από την ηλικία και συνήθως παρουσιάζεται σε άτομα άνω των 50 ετών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου οι βλάβες στις αρθρώσεις εμφανίζονται σε μικρότερες ηλικίες. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω έντονης σωματικής δραστηριότητας π.χ. αθλητές ή λόγω επαγγέλματος π.χ. αγρότες ή άτομα που δουλεύουν με λυγισμένα γόνατα.
Η οστεοαρθρίτιδα εμφανίζεται συχνότερα στις γυναίκες, σε άτομα υπέρβαρα, σε άτομα με σωματική καταπόνηση. Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει γενετική προδιάθεση.
Τι μπορείς να κάνεις πέρα από την φαρμακευτική αγωγή που προτείνει ο γιατρός;
Εκτός από τα φάρμακα που πρέπει να λαμβάνονται για περιορισμένο χρόνο (διαφορετικά προκαλούν επιπτώσεις στην υγεία) υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής, κατάλληλα για τις καταστάσεις αυτές και για την μείωση του πόνου.
Ένα από τα πιο εξελιγμένα στην έρευνα και με δική του πατέντα είναι το Syalox 300 Plus με ελβετικό υαλουρονικό οξύ υψηλής καθαρότητας, μεγαλύτερης ποσότητας απ’ ότι κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα. Κι όχι μόνο αυτό! Το Syalox 300 Plus περιέχει μποσβέλλια, ένα φυτικό αλλά αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό χωρίς τις παρενέργειες των γνωστών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων που γνωρίζουμε μέχρι τώρα.
Το Syalox 300 Plus βοηθάει άμεσα όλες τις αρθρώσεις χωρίς καμία παρενέργεια. Aγόρασέ το ΕΔΩ
Μάθε περισσότερα στο www.osteoarthritida.com

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency