Περιποίηση προσώπου: 5 όμορφες συμβουλές για την Άνοιξη!

Αφού περάσετε το χειμώνα, το δέρμα σας δεν έχει αναπνοή; Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και βρείτε μια λαμπερή επιδερμίδα με το ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης δέρματος. Πάμε!

Συμβουλή # 1: ενεργήστε από μέσα
Πριν καν χρησιμοποιήσετε καλλυντικά, είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής για να ανακτήσετε το όμορφο δέρμα. Και αυτό έρχεται πρωτίστως μέσω μιας υγιεινής διατροφής. Στην πραγματικότητα, βεβαιωθείτε ότι υιοθετείτε καθημερινά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή. Ικανή για να προσφέρει στο δέρμα σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για καλή υγεία. Μην ξεχνάτε, επίσης, να πίνετε αρκετό νερό (τουλάχιστον 1,5 λίτρα την ημέρα) για να το ενυδατώνετε εκ των έσω.
Εντάξετε στο ημερήσιο πρόγραμμα σας, κόκκινα φρούτα, όπως βατόμουρα, φράουλες, σμέουρα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά που αναγεννούν παράλληλα τα κύτταρα του δέρματος.  Επίσης μην ξεχνάτε τα φρούτα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C, όπως πορτοκάλια, ακτινίδια, μάνγκο, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση του κολλαγόνου στο δέρμα. Το κολλαγόνο διατηρεί την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της επιδερμίδας, και ως εκ τούτου καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες.

Συμβουλή # 2: ξεπλύνετε τις τοξίνες
Κάθε μέρα, πολλές «ακαθαρσίες» έρχονται να εγκατασταθούν στην επιφάνεια της επιδερμίδας: ρύπανση, σκόνη, υπερβολικό σμήγμα, νεκρό δέρμα, εφίδρωση ... Αποτέλεσμα, οι πόροι μπορούν γρήγορα να φράξουν. Αυτό κάνει την επιδερμίδα να χάσει τη λάμψη της και προκαλεί την εμφάνιση ατελειών (σπυράκια, ερυθρότητα, ακμή). Για λαμπερό δέρμα, κάντε ένα peeling προσώπου μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Η απολεπιστική του δράση καθαρίζει την επιδερμίδα και εξουδετερώνει το δέρμα.
Αποτέλεσμα; Τις εβδομάδες, το δέρμα σας είναι απαλό, λείο και λαμπερό!

Συμβουλή # 3: εστίαση στην ελαφριά φροντίδα
Το χειμώνα, η κρέμα σας θα πρέπει να είναι πλούσια για την καταπολέμηση των επιπτώσεων του χειμώνα, όπως το κρύο. Από την άνοιξη, μπορείτε να ανταλλάξετε τη συνήθη «ενισχυμένη» σας φροντίδα με μια ελαφρύτερη κρέμα που θα προσφέρει πιο εναέρια υφή, όπως η ελαφριά κρέμα-gel, Apivita Aqua Beelicious Cream Gel Oil Free, ειδικά σχεδιασμένη με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, σούπερ ενυδατικά συστατικά που αναπληρώνουν άμεσα τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας.

Η oil-free σύνθεση της δεν επιβαρύνει τη λιπαρή-μικτή επιδερμίδα, ενώ προσφέρει άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί με εκχύλισμα λουλουδιών, μέλι ανθέων, αλόη και υαλουρονικό οξύ. Παράλληλα, εξισορροπεί τη λιπαρότητα της επιδερμίδας και αφήνει ματ όψη. Χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις, με πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης και έγχυμα άγριου τριαντάφυλλου. Αναζωογονεί την επιδερμίδα, με αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο, ενώ δημιουργεί μία τέλεια βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Συμβουλή # 4: αναζωογονήστε το δέρμα όλη τη νύχτα
Για να αποκτήσετε αναζωογονημένο δέρμα μόλις ξυπνάτε, επιλέξτε μια νυχτερινή θεραπεία με βασιλικό πολτό, που θα σας προσφέρει μια κρέμα που επανορθώνει την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της νύχτας, όταν ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων αυξάνεται. Η Apivita Queen Bee Kρέμα Νύχτας περιέχει ελληνικό βασιλικό πολτό ενθυλακωμένο σε λιποσώματα, επιταχύνει την ανανέωση της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες και αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας Μια άλλη επιλογή είναι να εφαρμόσετε μια αναζωογονητική μάσκα με υαλουρονικό οξύ πριν τον ύπνο για μια λαμπερή επιδερμίδα το επόμενο πρωί!

Συμβουλή # 5: αποκαλύψτε το τέλειο δέρμα
Για να διορθώσετε τυχόν ατέλειες της επιδερμίδας σας υιοθετήστε την πολύ διάσημη κρέμα BB. Αυτό το υβριδικό προϊόν μεταξύ περιποίησης δέρματος και μακιγιάζ καθιστά δυνατή την εμφάνιση άψογων, ενιαίων και λαμπερών επιδερμίδων. Χάρη στις διορθωτικές του χρωστικές, η κρέμα BB μπορεί να ομορφύνει όλους τους τύπους δέρματος με πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency