Πανάδες:πως θα απαλλαγείτε οριστικά.

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι η  κυριότερη αιτία των δερματικών κηλίδων είναι η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου, ιδιαίτερα εάν απουσιάζει η αντηλιακή προστασία. Ωστόσο οι παράγοντες που συμβάλλουν στη δημιουργία τους περιλαμβάνουν και άλλες αιτίες, όπως είναι η γενετική προδιάθεση, οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη, η λήψη φαρμάκων, αλλά και η λανθασμένη χρήση καλλυντικών και φαρμάκων.

Οι πανάδες τείνουν να εμφανίζονται σε περιοχές του σώματός μας που είναι περισσότερο εκτεθειμένες στον ήλιο, όπως είναι το πρόσωπο, η πλάτη, ο λαιμός, το στήθος, οι ώμοι και τα χέρια μας, ενώ με το πέρασμα του χρόνου τείνουν να πολλαπλασιάζονται ή ακόμα και να μεγαλώνουν. Χωρίς την κατάλληλη εφαρμογή θεραπείας, οι πανάδες τείνουν να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται, ακολουθώντας υφέσεις και εξάρσεις μέσα στον χρόνο. Στατιστικά εμφανίζονται πιο συχνά στον γυναικείο πληθυσμό, ενώ εάν έχετε σκουρόχρωμο δέρμα (φωτότυποι 3 και 4), θα έχετε περισσότερες πιθανότητες εμφάνισης δερματικών δυσχρωμιών. Το ευχάριστο νέο όμως είναι ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα των πανάδων!

 

Πώς θα απαλλαγείτε από τις καφέ κηλίδες στο δέρμα;

Η πρόληψη, όπως πάντα, είναι η καλύτερη θεραπεία. Θα πρέπει ωστόσο να έχουμε στη διάθεσή μας προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να αποκαθιστούν τις χρωματικές βλάβες στο δέρμα, ακόμη δηλαδή και μετά την εμφάνιση των πανάδων.

Η κατάλληλη προστασία του δέρματός μας είναι στο χέρι μας, φροντίζοντας πάντα να κάνουμε σωστή χρήση αντηλιακών προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους  και όχι μόνο το καλοκαίρι, προλαμβάνοντας έτσι την εμφάνιση των δυσάρεστων καφέ κηλίδων. Επιπλέον, κατάλληλα λευκαντικά προϊόντα καθημερινής φροντίδας μπορούν να μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε τις υπάρχουσες πανάδες.

 

Επιλέγοντας την κατάλληλη θεραπεία.

Το ολοκληρωμένο σύστημα λεύκανσης Spot End της FREZYDERM προλαμβάνει την εμφάνιση των δερματικών κηλίδων και αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες δυσχρωμίες αποκαθιστώντας τη χρωματική ομοιομορφία του δέρματος σας. Με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που αποτελείται από την κρέμα ημέρας, την κρέμα νύκτας, την booster cream και άλλα εξειδικευμένα προϊόντα, μπορείτε να προλάβετε την επανεμφάνιση των πανάδων και να χαρίσετε στο δέρμα σας φωτεινή και λαμπερή όψη.

Σε ειδικές περιπτώσεις, προτείνεται επίσης και θεραπεία αποχρωματισμού, η μορφή της οποίας εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Ανάλογα πάντα με το είδος των πανάδων, χρειάζεται πολύμηνη, συνδυαστική εφαρμογή θεραπευτικών επιλογών, για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ειδικές αγωγές, τα ιατρικά peelings, και η μικροδερμοαπόξεση είναι κάποιοι από τους κύριους τρόπους αντιμετώπισης, ενώ εξειδικευμένα  laser μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε κάποιες περιπτώσεις.

Δεδομένου ότι οι πανάδες αποτελούν ένα χρόνιο πρόβλημα, απαιτείται οργανωμένο και υπεύθυνο συστηματικό πλάνο αντιμετώπισης. Ο δερματολόγος σας θα σας συστήσει την κατάλληλη θεραπεία, για να βρείτε τη λύση που ταιριάζει στο δέρμα σας και να απαλλαγείτε μια για πάντα.

 

 ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ ΤΗΣ FREZYDERM ΣΤΟ LIVY.GR

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency