Μυστικά για νεανική και ελαστική επιδερμίδα.

Όλοι γνωρίζουμε πως με το πέρασμα του χρόνου οι ρυτίδες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό μας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που καλό θα ήταν να τα γνωρίζουμε αν επιθυμούμε νεανική και ελαστική επιδερμίδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα…

«Ρυτίδες ύπνου»

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, κάποιες στάσεις ύπνου μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία κάθετων γραμμών που με τον καιρό ενδέχεται να μετατραπούν σε βαθιές ρυτίδες. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις «ρυτίδες ύπνου» είναι να κοιμάστε ανάσκελα, έτσι ώστε το πρόσωπό σας να μην έρχεται σε επαφή με το μαξιλάρι. Όσον αφορά την επιλογή στις μαξιλαροθήκες προτιμήστε τις σατέν.

Λέμε «όχι» στο κάπνισμα

Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για τους οποίους το κάπνισμα αποτελεί μία άκρως βλαβερή συνήθεια, αλλά γνωρίζατε ότι το παθητικό κάπνισμα μπορεί επίσης να είναι επιβλαβές για το δέρμα σας; Ακόμη κι αν εσείς οι ίδιοι δεν καπνίζετε, το να βρίσκεστε κοντά στους καπνιστές μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση του δέρματος και να επιταχύνει τη διαδικασία εμφάνισης των ρυτίδων.

Λιπαρά οξέα-3 για ελαστική επιδερμίδα

«Τροφές όπως ο σολομός, η ρέγκα και η πέστροφα παρέχουν στο δέρμα την απαραίτητη ενυδάτωση, μειώνοντας παράλληλα τη φλεγμονή», λέει η Lisa Drayer, MA, RD, διατροφολόγος και συγγραφέας του The Beauty Diet. «Θα πρέπει να καταναλώνουμε συχνά τροφές που είναι πλούσιες σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3, καθώς αποτελούν συστατικά που παίζουν τον βασικό ρόλο στη διατήρηση της απαλότητας και ελαστικότητας της επιδερμίδας», συμπληρώνει.

Περιορίζουμε το αλκοόλ

Όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, περιορίζοντας το αλκοόλ θα παρατηρήσουμε αισθητή αλλαγή στο δέρμα μας. Το αλκοόλ προκαλεί αφυδάτωση στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρυτίδες. Μια καλή ιδέα είναι να αραιώνετε το ποτό σας με σόδα και να πίνετε ένα ποτήρι νερό ενδιάμεσα.

Προτιμάμε γυαλιά μυωπίας

Αν έχετε μυωπία να φροντίζετε να την ελέγχετε συχνά. Προτιμήστε να φοράτε ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά, παρά φακούς επαφής που πολλές φορές μεταφέρουν μικρόβια και σας αναγκάζουν να συνοφρυώνεστε προκαλώντας έτσι λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Για να αποφύγετε, λοιπόν, την πρόωρη γήρανση, επισκεφθείτε τον γιατρό σας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Επίσης, μην ξεχνάτε ποτέ τα γυαλιά ηλίου όταν βγαίνετε από το σπίτι!

Επιλέγουμε την κατάλληλη αντιρυτιδική κρέμα

Τέλος, επιλέξτε μια κρέμα προσώπου που αποδεδειγμένα καταπολεμά τις ρυτίδες. Ιδανική είναι η Αντιρυτιδική Κρέμα για Σύσφιξη & Lifting Πλούσιας Υφής Από Αμπέλια Σαντορίνης, Apivita Wine Elixir. Βελούδινη κρέμα ημέρας βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής που

ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στις πολυφαινόλες, πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης.Μειώνει τις ρυτίδες, ενώ ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση άμεσου φυσικού lifting χάρη στις πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency