Καλωσόρισες 2020!

Νέα δεκαετία. Νέα χρονιά. Και συνήθως, κάθε πρώτη του χρόνου, ο καθένας από εμάς θέτει τους προσωπικούς του στόχους για αυτήν την νέα αρχή. Άλλοτε επαγγελματικοί, άλλοτε προσωπικοί είναι αυτοί που μας δίνουν την κινητήριο δύναμη, ώστε να ξεκινήσουμε με ενέργεια και αισιοδοξία, χωρίς ενοχλητικές συνήθειες και καταστάσεις.

Στην πραγματικότητα όλα όσα κατά βάθος θέλουμε να αποβάλουμε είναι εύκολα και βολικά. Σκεφτείτε το: το να τρώμε junk food είναι εύκολο, η καθιστική ζωή εξίσου, το να ανεχόμαστε ανθρώπους που δεν μας γεμίζουν μας είναι επίσης πιο εύκολο από το να συγκρουστούμε ή απλά να αποχωρήσουμε.

Tο κλειδί, όμως, για την κατάκτηση του στόχου μας και την πολυπόθητη αλλαγή είναι το πόσο βαθιά είναι η επιθυμία μας, πόσο πολύ θέλουμε να αλλάξουμε. Είναι εξάλλου, γεγονός ότι και η πιο μικρή αλλαγή μπορεί να φέρει τεράστια ανανέωση στην καθημερινότητά μας. Αρκεί να είμαστε ανοιχτοί να την δοκιμάσουμε και να είναι επιλογή μας.

Για να πετύχουμε, λοιπόν τους στόχους μας αυτή τη χρονιά καλό θα ήταν να σκεφτούμε τι πραγματικά θέλουμε, τι ακριβώς ζητάμε και φυσικά να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητές μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας αρχικά να θέσουμε ρεαλιστικούς, συγκεκριμένους και υλοποιήσιμους στόχους. Μπορούμε να τους ιεραρχήσουμε από τον πιο σημαντικό στον λιγότερο σημαντικό και να δημιουργήσουμε ένα πλάνο, έτσι ώστε να ξέρουμε πως θα κινηθούμε.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας κάθε φορά που επιτυγχάνεται κάποιος από τους στόχους μας. Εννοείται πως η επιβράβευση δεν αναφέρεται απαραίτητα σε υλική ανταμοιβή, αλλά σε οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει χαρούμενους, ευτυχισμένους και δημιουργικούς.

Το κλειδί για την επιτυχία είναι η επιμονή και κυρίως το να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας ότι θα τα καταφέρει ακόμη κι αν συναντήσουμε εμπόδια και δυσκολίες. Αρκεί να μην μένουμε στάσιμοι. Ακόμη κι ένα μικρό βήμα κάθε φορά θα μας φέρνει πιο κοντά στους στόχους μας.

 Το 2020, λοιπόν, ας προσπαθήσουμε:

  • Να είμαστε πιο αισιόδοξοι και να απολαμβάνουμε τις μικρές, καθημερινές στιγμές
  • Να προσέχουμε και να συγχωρούμε τον εαυτό μας
  • Να αγαπάμε και να το δείχνουμε
  • Να είμαστε ευγνώμονες για αυτά που έχουμε και να μην σκεφτόμαστε μόνο αυτά που μας λείπουν
  • Να περνάμε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και ευτυχία!

 

 

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency