Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!

Κάποιες φορές οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας κάνουν να παραμελούμε το σχολαστικό καθαρισμό του προσώπου μας. Όλοι οι δερματολόγοι θα συμφωνήσουν στο εξής: ο βαθύς καθαρισμός είναι το Α και το Ω για μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Κάθε πρωί θα πρέπει να καθαρίζεις πάντα το πρόσωπό σου για αφαιρεθούν οι ουσίες που εκκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και έπειτα να βάζεις την κρέμα προσώπου σου. Χωρίς βαθύ καθαρισμό δεν θα ήταν σκόπιμο να χρησιμοποιήσεις την κρέμα σου, καθώς αφενός δεν θα μπορέσει να την απορροφήσει το δέρμα σου και αφετέρου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθεί επιμόλυνση.

Αντίστοιχα, το βράδυ, είτε χρησιμοποιείς μακιγιάζ είτε όχι, θα πρέπει να αφαιρέσεις τους ρύπους και τις εκκρίσεις που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι απολύτως λογικό πολλές φορές να μην έχουμε το κουράγιο να αφιερώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν προϊόντα που πραγματικά μας λύνουν τα χέρια. Με μια κίνηση έχουμε και βαθύ καθαρισμό, αλλά και βαθιά ενυδάτωση.

Το νερό καθαρισμού Inalia Micellar Cleansing Water αποτελεί μια αποτελεσματική σύνθεση, καθώς περιέχει νερό βασιλικού. Οι καταπραϋντικές, αντιμικροβιακές και αναζωογονητικές ιδιότητες του βασιλικού που περιέχει το Inalia Micellar Cleansing Water το καθιστούν ιδανικό καθαριστικό για το λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα, ακόμη και για το δέρμα με τάση ακμής. Απαλό, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό, καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από τους ρύπους και απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ χωρίς να τη ξηραίνει. Τα εκχυλίσματα από φλαμουριά και χαρούπι μαζί με την προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν και χαρίζουν μια φυσική αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης.

Είναι καιρός, λοιπόν, να μετατρέψουμε τον καθαρισμό του προσώπου μας σε μια όμορφη συνήθεια που μόνο οφέλη μπορεί να μας προσφέρει βραχυπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency