Ενίσχυσε το ανοσοποιητικό και τόνωσε τον οργανισμό με Ιπποφαές

Ένα από τα δημοφιλέστερα συμπληρώματα διατροφής που προτιμούν οι Ελληνίδες είναι το ιπποφαές, το οποίο και αγοράζει το 9% των γυναικών που θα πάρει τελικά κάποιο συμπλήρωμα για να ενισχύσει τη διατροφή της.

Η επιλογή του ιπποφαούς δεν είναι καθόλου τυχαία, τουναντίον!

Τ
ο ιπποφαές είναι γνωστό από την αρχαιότητα για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του. Οι πορτοκαλοκίτρινοι καρποί του παρουσιάζουν μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, μέταλλα ενώ είναι πλούσιο και σε Ω3, Ω6, Ω9 και Ω7 λιπαρά οξέα. Τα θρεπτικά συστατικά του ιπποφαούς είναι πολύτιμα για τον οργανισμό αφού ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορούν ακόμα και να μας προστατεύουν από διάφορες παθήσεις. Εκτός όμως από τον καρπό του φυτού σημαντικά θρεπτικά στοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο) περιέχουν και τα φύλλα του με την περιεκτικότητα πρωτεΐνης που υπάρχει σε αυτά να φτάνει σε ποσοστό το 24%.
Το ιπποφαές έχει δίκαια κερδίσει μια θέση στις υπερτροφές με την μεγαλύτερη διατροφική αξία.

Οφέλη:
- Ενίσχυση της υγείας και τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος
-Τα φυτοχημικά συστατικά στο ιπποφαές σε συνδυασμό με την πληθώρα θρεπτικών ουσιών, παρέχουν θετική επίδραση στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και κατά συνέπεια την πρόληψη του καρκίνου και τη μείωση των φλεγμονών.
-Μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαβήτη και καρδιακών παθήσεων.
- Αυξάνει το μεταβολισμό και είναι ιδανικό για την αποβολή των τοξινών από το σώμα,
-Συμβάλλει στην καλύτερη υγεία των ματιών και είναι κατάλληλο και για την καταπολέμηση δερματικών προβλημάτων.

Επειδή η γεύση του ωμού καρπού από το ιπποφαές είναι αρκετά ιδιαίτερη, συνηθίζουμε να καταναλώνουμε εύκολα το ιπποφαές ως συμπλήρωμα διατροφής.

Στο
livy θα βρεις όλα τα προϊόντα με Ιπποφαές της SUPERFOODS με -30%


NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency