To Livy στο Kalithea Half Marathon.

Μικροί, μεγάλοι, γυναίκες και άντρες έδωσαν… αθλητικό νόημα στη χθεσινή Κυριακάτικη αργία τους συμμετέχοντας στο Kalithea Half Marathon. Η αθλητική εκδήλωση πρόσφερε χαρά, ενέργεια, κίνηση και ενθουσιασμό τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στους θεατές, καθώς και κίνητρο για οικογενειακή συμμετοχή με άσκηση και έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

 Ένα πολύχρωμο “ψηφιδωτό”, πέρα και πάνω από ηλικία, επάγγελμα και κοινωνική ταυτότητα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοργάνωσης, καθώς η άθληση είναι τρόπος ζωής και μία συνήθεια με θετικό αντίκτυπο που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο έδαφος, ειδικά στους νέους.

To Livy έδωσε δυναμικό παρόν και στήριξε με την παρουσία του το αθλητικό γεγονός. Σύσσωμη η ομάδα του φυσικού και ηλεκτρονικού φαρμακείου, με πολλή ενέργεια και θετική διάθεση, προσέφερε εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής σε όσους αγωνίζονταν, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην τόνωση και την ενίσχυση των δυνάμεων τους.

Επίσης, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα ιδανικά συμπληρώματα διατροφής που είναι απαραίτητα για το δρομικό κοινό και όχι μόνο. Το ηλεκτρονικό φαρμακείο διαθέτει εξάλλου, μία πλούσια γκάμα προϊόντων που καλύπτει και τις εξειδικευμένες ανάγκες αθλητών σε πολλά επίπεδα, όπως ενέργειας, τόνωσης, ενυδάτωσης, ενίσχυση αντοχών, αναδόμησης και φροντίδας των αρθρώσεων, αποκατάστασης και ολικής επαναφοράς του μυϊκού συστήματος και μάλιστα σε προνομιακές τιμές. 

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι  οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 3.000, αποδεικνύοντας ότι το Kaithea Half Marathon,που διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά, θα αποτελέσει  στο άμεσο μέλλον μια από τις μαζικότερες αθλητικές εκδηλώσεις της Αττικής.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency