CLA: Το δυνατό σου όπλο για να χάσεις λίπος και να φτιάξεις σώμα!

Πώς θα σου φαινόταν αν ήξερες ότι υπάρχει τρόπος να χάσεις λίπος, να κάνεις γράμμωση και να φτιάξεις σώμα; Και όλα αυτά χάση σε ένα συγκεκριμένο συστατικό; Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Παραδέξου ότι… καίγεσαι να μάθεις πώς θα κάψεις λίπος και πώς θα δεις τους μυς σου να αναδύονται από τα βάθη του κορμιού σου!

Λίπος, το αναγκαίο καλό!

Μην πάθεις σοκ!  Γιατί και καλό είναι, και αναγκαίο. Αρκεί να σου έρθει στο μυαλό η φράση  του Ρόδιου Κλεόβουλου, ένας από τους 7 σοφούς της αρχαιότητας, ‘’μέτρον άριστον’’!

Σαφώς, λοιπόν, και το λίπος είναι απαραίτητο αφού αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά του οργανισμού μας, το οποίο αποθηκεύεται στο σώμα μας σε 2  αποθήκες. Η πρώτη είναι εκείνη που ‘’μαζεύει’’ το απαραίτητο λίπος και υπάρχει στα βασικά όργανά μας, όπως οι πνεύμονές μας, η καρδιά μας, το έντερο, οι μυς και οι ιστοί που αποτελούν το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Υπάρχει, όμως, και το άλλο, το αποθηκευμένο, αυτό που συσσωρεύεται στις λιποαποθήκες  σε σημεία όπως τα μπράτσα, η κοιλιά, οι γλουτοί, ενώ περιβάλλει και ζωτικά μας όργανα. Αυτό λειτουργεί ως δεξαμενή  που μας χαρίζει την ενέργεια που χρειαζόμαστε καθημερινά.  Όμως, όταν υπάρχει στο σώμα μας σε μεγαλύτερα από τα επιτρεπόμενα ποσοστά, εκτός από τα αισθητικά θέματα, δημιουργεί  και προβλήματα υγείας. Φυσικά, τα επιτρεπόμενα ποσοστά λίπους, και ιδιαίτερα εκείνο που αποθηκεύεται στην κοιλιακή χώρα, είναι αναλογικά με το φύλο, την ηλικία και τη σωματική δραστηριότητα.

 

CLA… Το ‘’λιπαρό’’ που λιώνει τα λίπη

Το CLA (Conjugated Linoleic Acid), αποτελεί ένα ωμέγα-6 λιπαρό οξύ, το συζευγμένο λιπαρό οξύ, το οποίο περιέχεται στο κρέας που προέρχεται από ζώα που τρέφονται με χορτάρι, στα γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και σε φυτικές τροφές ή φυτικά έλαια όπως ο λιναρόσπορος, τα καρύδια, το καλαμποκέλαιο, το ηλιέλαιο, το σογιέλαιο, το καρθαμέλαιο, το οποίο αποτελεί μία από τις πιο πλούσιες πηγές του. Ειδικά, το έλαιο από το φυτό κάρθαμο περιλαμβάνει μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα τα οποία θεωρούνται  ‘’καλά λιπαρά’’.

 

7 λόγοι που χρειάζεσαι το CLA

Δεν το παράγεις

Μπορεί το ανθρώπινο σώμα να αποτελεί το πιο τέλειο ‘’εργοστάσιο’’  και να παράγει για παράδειγμα ακόμα και βιταμίνη D, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, CLA δεν μπορεί.  Επίσης, δεδομένου ότι υπάρχει σε τροφές αλλά σε μικρή περιεκτικότητα, είναι δύσκολο να καλύψεις τις καθημερινές σου ανάγκες σου μέσω της διατροφής.

Θέλεις να χάσεις πόντους

Η απώλεια πόντων δεν επιτυγχάνεται πάντα από την απώλεια κιλών η οποία φαίνεται στη ζυγαριά. Μπορεί να βλέπεις το δείκτη να κατεβαίνει, αλλά παρόλα αυτά να μη βλέπεις δραστική αλλαγή στα ρούχα σου. Όταν αδυνατίζεις,  επιτυγχάνεται η μείωση λίπους, γλυκογόνου, νερού και μυϊκού ιστού. Όμως, όσο  μεγαλύτερο ποσοστό λίπους χάσεις, τόσο περισσότερο θα  μειωθούν οι πόντοι και είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά στο νούμερο που φοράς και στην εμφάνιση, και φυσικά στη βελτίωση της υγείας σου.

Θέλεις να λιώσεις το αποθηκευμένο λίπος

Είναι το λίπος που έχει αποθηκευτεί κάτω από το δέρμα σου, το λεγόμενο υποδόριο λίπος. To συγκεκριμένο λίπος, να ξέρεις, όσο πιο πολύ καιρό το έχεις ‘’κλειδωμένο’’ στις λιποαποθήκες, τόσο πιο δύσκολα αντιμετωπίζεται. Και είναι αυτό ακριβώς που θέλεις να χάσεις.

Θέλεις να αυξήσεις το μυϊκό σου ιστό

Όταν το σώμα σου έχει αυξημένη μυϊκή μάζα έχει τη δυνατότητα να καταναλώνει, δηλαδή να καίει περισσότερες θερμίδες ενισχύοντας τη μείωση, και ακόμα καλύτερα, την απώλεια λίπους, αυξάνοντας το μεταβολισμό σου. Το CLA σε βοηθάει να αυξήσεις τη μυϊκή σου μάζα, αυτό σημαίνει ότι καις περισσότερο, αυξάνοντας το ρυθμό του μεταβολισμού σου.

Θέλεις να κάνεις γράμμωση

Αχ, αυτή πολυπόθητη γράμμωση, εκείνη η λεπτή διαχωριστική γραμμή που αναδεικνύει τους μυς του κορμιού και το κάνει να δείχνει αγαλματένιο.  Εκτός από τη διατροφή, τη σωματική δραστηριότητα, έντονη στην προκειμένη περίπτωση, έχεις και το CLA που θα συμβάλλει τα μέγιστα  επιτυγχάνοντας καλύτερη αναλογία μυών και λίπους.

Γυμναστήριο και CLA, το αχτύπητο δίδυμο!

Θέλεις να μεγιστοποιήσεις το λιώσιμο του λίπους και τη γράμμωσή σου; Συνδύασε το CLA με το λιώσιμό σου στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο στην κολύμβηση, στο Pilates και σε όποιο άλλο σπορ ή δραστηριότητα επιδίδεσαι. Μεγιστοποιεί και επιταχύνει τα αποτελέσματα που θέλεις να δεις στο σώμα σου!

Για έξτρα λόγους υγείας

Το CLA δεν αποδεικνύεται ιδανικό μόνο για να χτίσεις σώμα, αλλά και για να βελτιώσεις την υγεία σου αφού συμβάλλει και στη βελτίωση επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. Και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για ένα από τα Ωμέγα λιπαρά οξέα, οπότε βοηθάει και στη μείωση επιπέδων των τριγλυκεριδίων, της συνολικής και της κακής χοληστερόλης.

Ποιο CLA να προτιμήσω;

Σωστά αναρωτιέσαι! Η ποσότητα εξαρτάται από το CLA  που επιλέγεις και ανάλογα τις ανάγκες σου. Προτίμησε, όμως,  φυτικές και παντεταρισμένες μορφές CLA γιατί αποδίδουν συγκεκριμένη ποσότητα συζευγμένου λινολεϊκού οξέος. Επίσης, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα, γιατί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια στη χρήση τους αξιολογείται και αποδεικνύεται από κλινικές μελέτες.

 

Κάψε λίπος στο Maximum!

Θέλεις να διαλύσεις το λίπος που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο σώμα σου; Φυσικά και ναι. Συνδύασε προσεγμένη διατροφή, σωματική δραστηριότητα και  CLA MAX 1900 per day. Η πρόταση της Power Health για κάψιμο του λίπους στο Maximum.

Περιέχει το Clarinol™ το οποίο ανήκει στις Γενικά Αναγνωρισμένες Ασφαλείς Ουσίες (GRAS-Generally Recognized as Safe) με έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA-Food & Drug Administration).

Το Clarinol™  που περιέχει το CLA MAX 1900 per day αποτελεί υψηλής  ποιότητας, καθαρότητας και δραστικότητας CLA από το έλαιο καρθάμου.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες δύο κάψουλες την ημέρα καλύπτουν τις ημερήσιες ανάγκες σου, μειώνουν το αποθηκευμένο λίπος στα λιποκύτταρα, αυξάνουν την καύση του λίπους στους μυς, ενισχύουν την αύξηση της μυϊκής μάζας και επιταχύνουν το μεταβολισμό.  Χάσε πόντους στο maximum και κερδίστε πόντους στην εμφάνιση.

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency