Belivy in Love: Tips για υγεία και ευεξία στη Γιορτή των Ερωτευμένων

Αν η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σε βρίσκει να γιορτάζεις ή να επιθυμείς να ξεφύγεις λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας, ακολούθησε τα tips που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Αντί για γλυκά, επίλεξε ένα δώρο με μεγαλύτερη διάρκεια: μια κρέμα προσώπου, ένα άρωμα ή ένα αφρόλουτρο θα εκτιμηθούν περισσότερο από μια σοκολάτα που εύκολα θα φαγωθεί και ξεχαστεί. Στο Livy Valentine θα βρεις τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες, αφρόλουτρα και κάθε τι που θα χρειαστείς για να είσαι λαμπερή και όμορφη στη γιορτή της Αγάπης.

Αντί για ρομαντικό δείπνο, επένδυσε σε μια ρομαντική έξοδο για περπάτημα στο πάρκο ή τρέξιμο ή νυχτερινή ποδηλατάδα ή απλά απολαύστε μαζί ένα θεραπευτικό μασάζ.

Αν επιθυμείς ο Βαλεντίνος να περιέχει ρομαντικό δείπνο, μαγείρεψε στο σπίτι ή μοιραστείτε ένα πιάτο στο εστιατόριο για να αποφύγετε τις έξτρα θερμίδες.

Αν επιλέξεις να κάνεις δώρο σοκολατάκια, επίλεξε μαύρη σοκολάτα, που είναι αντιοξειδωτική και προστατεύει την υγεία της καρδιάς.

Φυσικά, την ημέρα αυτή φρόντισε να προστατεύσεις την σεξουαλική σου υγεία, λαμβάνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις.

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency