6 τρόποι για να γιορτάσετε μόνοι σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είτε είμαστε σε σχέση είτε όχι, αυτή η γιορτή είναι σχεδιασμένη να μας θυμίζει την αγάπη, αφού είναι η κατεξοχήν γιορτή των ερωτευμένων. Αν και πρόκειται για μία εμπορική εορτή κυρίως, πολλοί βρίσκουν αφορμή να αναθερμάνουν τη σχέση τους! Υπάρχουν όμως πολλοί που στη σκέψη της, αισθάνονται άγχος ή διακατέχονται από αρνητικές συναισθήματα γιατί συνειδητοποιούν ότι θα περάσουν τη συγκεκριμένη ημέρα μόνοι τους.

Μπορεί η αγάπη για τον ή την σύντροφό μας να είναι από τις μεγαλύτερες που βιώνουμε, αλλά δεν είναι και η μοναδική. Η αγάπη για τους φίλους και την οικογένειά μας, καθώς και η αγάπη για τον εαυτό μας, είναι εξίσου σημαντικές, ίσως και οι σημαντικότερες.

Έτσι, εάν είστε μόνος ή μόνη, γιατί να μη γιορτάσετε τη σπουδαία ικανότητά σας να αγαπάτε. Η αγάπη, σε όλες τις μορφές της, αξίζει τον εορτασμό!

6 τρόποι για να γιορτάσετε μόνοι σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

  • Single Valentine’s Day

Είστε μόνοι…το ίδιο και οι φίλοι σας; Να η ευκαιρία λοιπόν να γιορτάσετε τους δεσμούς φιλίας σας και την αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλον. Σχεδιάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους σας κάνοντας κάτι που απολαμβάνετε όλοι!

  • Επικεντρωθείτε σε όλα αυτά που έχετε καταφέρει

Εστιάστε σε αυτά που έχετε κατακτήσει και πετύχει στη ζωή σας, αλλά και τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Η σωματική και ψυχική σας υγεία, η καριέρα σας, η οικογένεια και οι φίλοι σας είναι αρκετά για είστε ευγνώμονες και να σκεφτείτε θετικά.

  • Αφεθείτε σε αυτό που αγαπάτε

Η εν λόγω γιορτή είναι μία ευκαιρία να απολαύσετε διάφορους γευστικούς και μη ‘’πειρασμούς’’ που σας αρέσουν. Δε χρειάζεται να είστε σε σχέση για να αγοράσετε λουλούδια ή μία απολαυστική σοκολάτα ή ένα δώρο στον εαυτό σας.

  • Φλερτάρετε!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι για να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί. Εάν έχετε διάθεση για φλερτ, τότε κάντε το! Εξάλλου η ημέρα το επιβάλλει και είναι από τις πιο δημοφιλείς του χρόνου για να μιλήσετε και να έρθετε πιο κοντά με όποιον ή όποια σας αρέσει.

  • Φροντίστε τον εαυτό σας

Η αγάπη για τον εαυτό μας μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Ένας όμορφος περίπατος, η γυμναστική, τα ψώνια, μία περιποίηση προσώπου ή σώματος είναι μόνο μερικά που μπορούμε να κάνουμε για να τονώσουμε την ευεξία και την ψυχολογία μας.

  • Απλά αγνοήστε την!

Είναι μια ημέρα της εβδομάδας, χωρίς να αλλάζει το σύνηθες πρόγραμμά μας, οπότε μην εστιάζετε εκεί τη σκέψη σας. Κάντε αυτά που σχεδιάζατε και αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο της ημέρας στον εαυτό σας, επιλέγοντας ό,τι σας ευχαριστεί.

Δείτε τα πράγματα θετικά… προσαρμόζοντας τη διατροφή σας!

Εκτός από τη σοκολάτα και τις γλυκές γεύσεις που είναι δημοφιλείς για τη ‘’δόση χαράς’’ αν και προσωρινή, που μας προσφέρουν, υπάρχουν και άλλες τροφές με παρόμοιες ιδιότητες. Πρόκειται για μικροθρεπτικά συστατικά, όπως είναι οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ακόμα και φυτικά εκχυλίσματα, όπως εκείνα του κρόκου και της ροδιόλας που βοηθούν στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και της ψυχολογίας.

Και μην ξεχνάτε να σκέφτεστε θετικά. Ακόμα και αν είστε μόνοι του Αγίου Βαλεντίνου θυμηθείτε ότι υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα να κάνετε και τόσοι υπέροχοι λόγοι για να γιορτάσετε.

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency