5 διαφορετικοί τρόποι να αδυνατίσεις! Διάλεξε εκείνον που σου ταιριάζει

Ο κόσμος θα ήταν πολύ βαρετός αν όλες και όλοι είχαμε τις ίδιες ανάγκες, μας άρεσαν τα ίδια πράγματα, είχαμε το ίδιο στυλ, αγαπούσαμε τα ίδια φαγητά, κ.λπ., κ.λπ. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το σώμα μας, κάθε ένα έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες και χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση για να βελτιωθεί. Ένα εύλογο ερώτημα είναι τι κάνεις όταν πρέπει να εστιάσεις σε παραπάνω από έναν ή δύο στόχους. Μπορείς; Φυσικά και μπορείς. Ξεκινάς με τον βασικό και μπορείς να συνεχίσεις κάνοντας συνδυασμούς!  Διάλεξε, λοιπόν, τον τύπο αδυνατίσματος που σου ταιριάζει και πήγαινε… γραμμή στην παραλία!

Θέλεις να ρίξεις το βάρος στο σώμα σου!

Στόχος σου: Η αντίστροφη μέτρηση στην απώλεια βάρους ξεκινάει από τη στιγμή που θα το πάρεις απόφαση, εσύ! Ναι, είναι σημαντικό να το θέλεις τόσο πολύ, ώστε τίποτα να μην αφήσεις να σταθεί εμπόδιο στο στόχο σου. Θέλεις, λοιπόν, να βλέπεις τη ζυγαριά χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, θέλεις να τυλίξεις τη μεζούρα γύρω σου και να βλέπεις το σώμα σου να ‘’μαζεύει’’.

Πρόταση: Αν στόχος σου είναι η απώλεια βάρους σε συνδυασμό με την απώλεια πόντων, το Citruslean από την Power Health είναι φτιαγμένο για σένα! Η διαφοροποίησή του έγκειται στον έξυπνο μηχανισμό δράσης που του προσδίδει η μοναδική σύνθεσή του. Περιέχει το Sinetrol® Xpur, ένα κλινικά μελετημένο συστατικό το οποίο αποτελείται από το εκχύλισμα τριών εσπεριδοειδών και γκουαρανά, μία φυσική πηγή καφεΐνης, μαζί με χολίνη, χρώμιο, βιταμίνη Β6 και ψευδάργυρο. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός δεκαπλασιάζει την καύση του λίπους στο σώμα σου σε βοηθάει να χάσεις βάρος και πόντους.

Κάψε το λίπος, γράμμωσε το σώμα σου.

Στόχος:  Εδώ περνάμε σε πιο εξειδικευμένες καταστάσεις και πιο προχωρημένες σε επίπεδο, αφού στέκεσαι πιο πολύ στη λεπτομέρεια, εκείνη που θα κάνει τη διαφορά στο σώμα σου. Θέλεις να κερδίσεις στα… σημεία, εκεί που υπάρχει λίπος, θέλεις να το εξαφανίσεις και τη θέση του να πάρει ένα καλοσχηματισμένο γραμμωμένο σώμα.

Πρόταση:  To Lanes Kcaligram CLA 1000Mg μειώνει το σωματικό λίπος εμποδίζοντας την αποθήκευσή του στα λιποκύτταρα, βοηθά στην αύξηση της μυϊκής μάζας με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση ενός αρμονικά σφριγηλού σώματος και τελικά, συμβάλλει στη διατήρηση του επιθυμητού σωματικού βάρους.

Κατακράτηση; Πήγαινε με τα νερά της!

Στόχος: Σε ξεγελάει, σε μπερδεύει, σε εκνευρίζει, σε φουσκώνει και σε… ξενερώνει, γιατί βλέπεις τα ρούχα να στενεύουν, ενώ εσύ είσαι τύπος και υπογραμμός στη διατροφή σου.  Μη σε πιάνει πανικός. Κατακράτηση είναι, θα περάσει. Πρόκειται για το φαινόμενο κατά το οποίο ο οργανισμός σου κρατάει περισσότερο νάτριο και νερό από την κανονική ποσότητα που χρειάζεται. Αποτέλεσμα να βλέπεις το βάρος να αυξάνεται, και το πρήξιμο να κάνει την εμφάνισή του στην κοιλιά, την περιοχή των αστραγάλων, στα χέρια, και στα πόδια. Και βέβαια, θέλεις να απαλλαγείς το συντομότερο δυνατό, και δίκιο έχεις!

Πρόταση: Το Superfoods Slim Detox είναι ένα πόσιμο διάλυμα με μοναδικό ισορροπημένο συνδυασμό 4 φυτών (πικραλίδα, σημύδα, πράσινο τσάι και αγκινάρα), γνωστών για τις διουρητικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Συμβάλλει στην αποτοξίνωση και τη μείωση κατακράτησης υγρών σε 6 ημέρες! Βοηθά στην αποβολή των τοξινών και τη διαχείριση του βάρους. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την έναρξη του προγράμματος αδυνατίσματος.

Oφέλη:

- Συμβάλλει στην καταπολέμηση του ανεπιθύμητου φουσκώματος.

- Συμβάλλει στην καταπολέμηση του ανεπιθύμητου φουσκώματος.

- Συνεισφέρει στην προετοιμασία του σώματος για απώλεια βάρους.

- Βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

- Χαρίζει αίσθημα ευεξίας.

Όταν ο μεταβολισμός  σου κολλάει.

Στόχος: Σίγουρα, έχεις ακούσει τη φράση, κόλλησε η βελόνα. Είναι όταν ακούς το ίδιο ρεφραίν ή την ίδια φράση ξανά και ξανά. Ε, το ίδιο συμβαίνει και με το μεταβολισμό. Τι παγωτά κόβεις, τι γλυκά, τι ψωμιά, εκείνος εκεί, δεν κουνιέται ούτε κάτω, ούτε πάνω, έστω για να δεις ότι υπάρχει και σε λίγο θα ξυπνήσει. Ο μεταβολισμός είναι η ενέργεια που καταναλώνει ο οργανισμός σου για τις λειτουργίες του, όσο πιο υψηλός είναι, τόσο πιο πολύ ενισχύεται ο ‘’αδυνατιστικός μηχανισμός’’ στο σώμα σου.  Χρειάζεσαι, λοιπόν, αποτοξίνωση για να πάρει τα πάνω του.                                                                  

Πρόταση: Το Green Tea Leaf Extract (Camellia sinensis) της Solgar παρέχει αντιοξειδωτικές, αντιαλλεργικές και θερμογενετικές ιδιότητες. Ιδιαίτερα χρήσιμο για την επιτάχυνση της καύσης του αποθηκευμένου λίπους.

Τόνωσε καύσεις και ηθικό!

Στόχος: Αν σκεφτείς ότι κάθε θερμίδα που καις σε φτάνει στο στόχο σου, θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να καις όσες περισσότερες μπορείς. Όταν αυξάνεις τις καύσεις,  ‘’αναγκάζεις’’ τον οργανισμό σου να καίει πιο γρήγορα λίπος, να δουλεύει πιο γρήγορα και να μεταβολίζει τις τροφές παράγοντας ενέργεια. Το μυστικό, λοιπόν, βρίσκεται στις καύσεις και εκεί πρέπει να εστιάσεις,

Πρόταση: Για σένα είναι το Μηλόξυδο της Power Health. Σε βοηθάει να ελέγχεις την όρεξή σου μειώνοντας  τα επίπεδα σακχάρου, χάρη στο οξικό οξύ  που περιέχει συμβάλλει στην ικανότητα αφομοίωσης του άμυλου από τον οργανισμό, Επίσης, επειδή οξικό οξύ σε βοηθάει να προσλαμβάνεις λιγότερες θερμίδες, και βέβαια, η περιεκτικότητά του σε  ενζυμικά και οργανικά οξέα αυξάνει τις καύσεις. Αυτό ακριβώς που θέλεις. Και το Μηλόξυδο θα το βρεις με δώρο ένα ακόμα συμπλήρωμα διατροφής που αγαπάει το σώμα σου, Ανανά με βιταμίνη Β6 που ξεχειλίζει από γεύση και άρωμα.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency