4 τρόποι για να γιορτάσεις την Ημέρα της Γυναίκας

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έφτασε και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να γιορτάσεις τη γυναικεία σου φύση με ξεχωριστές δραστηριότητες.

1. Αφιέρωσε χρόνο στο πρόσωπο και το σώμα σου και κάνε μια θεραπεία προσώπου ή σώματος που θα σε αναζωογονήσει.

Επειδή συχνά ξεχνάμε τον ίδιο μας τον εαυτό και τη φροντίδα του, αφιέρωσε μία ώρα για να χαλαρώσεις και να εφαρμόσεις όλα τα προϊόντα από τη ρουτίνα ομορφιάς σου που έχεις παραλείψει εδώ και καιρό. Βρες όλα τα προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ εδώ.

2. Κάνε μια αγορά για εσένα που θα βελτιώσει την υγεία σου:
Σίγουρα υπάρχει ένα προϊόν που θα ήθελες να αγοράσεις, ένα ρούχο ή ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια. Mήπως όμως θα έπρεπε να επενδύσεις σε μια αγορά που μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου; Μία ωραία επιλογή είναι μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που θα αναβαθμίσει την υγεία των δοντιών σου ή ένα τονωτικό συμπλήρωμα διατροφής ειδικά για γυναίκες όπως το SUPERFOOD Ιπποφαές Woman ή το Sustenium Plus Intensive Formula, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

3. Πειραματίσου με το μακιγιάζ και δοκίμασε ένα εντελώς διαφορετικό λουκ


H ημέρα αυτή που πιθανότατα θα βγεις για να γιορτάσεις με φίλες σου, είναι ιδανική ευκαιρία να αλλάξεις το λουκ με το οποίο συνήθως βγαίνεις. Δοκίμασε ένα κόκκινο κραγιόν που ποτέ δεν έχεις φορέσει, πιάσε ψηλά τα μαλλιά σου και γενικά τόλμησε κάτι διαφορετικό. Βρες όλα τα προϊόντα μακιγιάζ εδώ.

4. Κλείσε ραντεβού στο γιατρό:

Η Ημέρα της Γυναίκας είναι η ιδανική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τον προληπτικό έλεγχο σε όλα τα θέματα που αφορούν τη γυναικεία υγεία. Κάνε το ετήσιο τεστ παπ, τον υπέρηχο στήθους που αμελείς ή τις εξετάσεις γονιμότητας για να τσεκάρεις την αναπαραγωγική σου υγεία. Κι όσον αφορά την υγεία της ευαίσθητης περιοχής, εμπιστεύσου την σε προϊόντα πιστοποιημένα και εξειδικευμένα.
Χρόνια πολλά!

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency