4 απαραίτητα προϊόντα για κάθε γυναίκα που γυμνάζεται!

Γυμνάζεσαι αδιάκοπα και προετοιμάζεις το bikini body για το καλοκαίρι. Ποια προϊόντα πρέπει να έχεις κάθε μέρα στην τσάντα σου; Επιλέξαμε την χρυσή τετράδα by Livy!

Το αντηλιακό σου:
Αν τα αγαπημένα σου σπορ λαμβάνουν χώρα εκτός γυμναστηρίου, τότε το αντηλιακό είναι απαραίτητο. Λατρεύεις το τρέξιμο ή το κολύμπι, το SUP ή το puddling; Προτίμησε ένα αντηλιακό για το οποίο είσαι σίγουρη ότι το έχεις απλώσει σωστά και παντού. Πως θα εξασφαλίσεις κάτι τέτοιο; Με τη νέα σειρά αντηλιακών της Frezyderm Active Sun Screen, με την ειδική μαύρη χρώση από ενεργό άνθρακα που δεν βάφει το δέρμα αλλά σε βοηθά να απλώσεις παντού το αντηλιακό ενώ παράλληλα σου προσφέρει ενυδάτωση και έχει αντηγηραντική δράση.

'Ενα προϊόν σύσφιξης της επιδερμίδας
:
Μόνο η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή δεν αρκεί. Αν οι ανάγκες του σώματός σου είναι τέτοιες που χρειάζεσαι έξτρα σύσφιξη και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, χρησιμοποίησε ένα εξειδικευμένο προϊόν όπως είναι εκείνα τα Somatoline για την επίμονη κυτταρίτιδα.

Ένα συμπλήρωμα διατροφής για ενέργεια:

Οι ανάγκες ενός οργανισμού που γυμνάζεται είναι πολύ μεγάλες. Τις ανάγκες αυτές μπορείς να καλύψεις με ένα συμπλήρωμα διατροφής γεμάτο SUPERFOODS όπως το Ιπποφαές Energy. Το SUPERFOODS ΙΠΠΟΦΑΕΣ ENERGY περιέχει την πολυβιταμίνη της φύσης, το Ιπποφαές, ενισχυμένη με εκχυλίσμα Ginseng ιδανικό για περιόδους έντονης κόπωσης. Το 100% καθαρό Έλαιο Ιπποφαούς και το Ginseng προσφέρουν τα απαραίτητα ευεργετικά συστατικά στην κατάλληλη αναλογία για άμεση ενέργεια και αντοχή ενώ πρόκειται για ένα συμπλήρωμα ιδανικό για νεαρά άτομα 16-35 ετών.

Το αντικουνουπικό- εντομοαπωθητικό σου!

Αν αθλείσαι σε χώρους με πολύ πράσινο, ειδικά τις νυχτερινές ώρες, το εντομοαπωθητικό είναι must προϊόν. Αν πάλι ασκείσαι στο νερό, πρόσεξε τα τσιμπήματα και έχε πάντα μαζί σου ένα προϊόν για ανακούφιση μετά το τσίμπημα.

Bonus:
Την εποχή αυτή που οι εποχιακές αλλεργίες είναι στο pick τους, μπορείς να εμπιστευτείς ένα συμπλήρωμα ειδικά για την ανακούφιση από τα δυσάρεστα συμπτώματα των αλλεργιών. Δοκίμασε το Το Lanes AlergEnd που βελτιώνει τα συμπτώματα των εποχικών ενοχλήσεων & περιβαλλοντικών ευαισθησιών σε μόλις 15 λεπτά ενώ είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά και δεν έχει παρενέργειες.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency