4 απαραίτητα βήματα για την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου

H σωστή ενυδάτωση του προσώπου, όχι μόνο κατά τους θερινούς αλλά και τους χειμερινούς μήνες αποτελεί προτεραιότητα. Ειδικά το χειμώνα, η επιδερμίδα χρειάζεται προστασία από την πτώση της θερμοκρασίας που μπορεί να κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο και ξηρό. Υπάρχουν τέσσερα βήματα για τη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας, που πρέπει να ακολουθείς πιστά.
Σωστός καθαρισμός:

Μην αμελείς τον καθαρισμό του προσώπου κάθε πρωί μετά το ξύπνημα και κάθε βράδυ πριν τον ύπνο. Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου μπορεί να εγγυηθεί την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, των ρίπων και των τοξινών που μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα θαμπή, ξηρή και ευαίσθητη.
Επίλεξε το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού και ντεμακιγιάζ που ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου και φρόντισε να μην αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη μετά τον καθαρισμό.
Αγαπάμε το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ La Roche Posay Toleriane Dermo Nettoyant. Ταυτόχρονα, λατρεύουμε τις αμπούλες ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια La Roche-Posay Toleriane Demaquillant Yeux.

Μην παραλείπεις την ενυδατική κρέμα:

Αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου, είναι σημαντική η εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας (όπως η La Roche-Posay Hydreane Legere) ενώ αν επιθυμείς φυσική κάλυψη, μπορείς επιπρόσθετα να επενδύσεις σε μια κρέμα BB για λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα όπως η La Roche-Posay Hydreane Bb Rose. Θυμήσου πως η υφή της κρέμας εξαρτάται από τον τύπο δέρματος που έχεις. Οπότε προτίμησε μια κρέμα με ελαφριά υφή αν έχεις μεικτό ή λιπαρό δέρμα και μια κρέμα με πλούσια υφή, εφόσον διαθέτεις ξηρό δέρμα.

Το serum είναι μαγικό!

Το προϊόν που θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το serum. Ένας ενισχυμένος ορός ενυδάτωσης ο οποίος διαχέει και συγκρατεί το νερό στην επιδερμίδα ενώ απαλύνει τις γραμμές αφυδάτωσης (όπως είναι το La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum) είναι απαραίτητος για να ανταπεξέλθει το δέρμα σου στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Αναγνώρισε τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος:

Αν η επιδερμίδα σου είναι ακόμα πιο ευαίσθητη, πρέπει να φροντίζεις την καθημερινή φροντίδα της με εξειδικευμένα προϊόντα μιας και το δέρμα χρειάζεσαι άμεση ανακούφιση και καταπράυνση χωρίς συντηρητικά και χωρίς οινόπνευμα. 
Μια σπουδαία επιλογή για το ευαίσθητο δέρμα είναι η σειρά TOLERIANE της La Roche-Posay που περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ανοχής, η σύνθεση των οποίων περιέχει τα ελάχιστα δυνατά συστατικά ώστε να περιορίζεται ο κίνδυνος εμφάνισης αλλεργιών. Η σειρά TOLERIANE συστήνεται για την καταπράυνση του ευαίσθητου ή ερεθισμένου δέρματος.
 Extra Tips ενυδάτωσης:
Για ακόμα περισσότερη ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών, χρησιμοποίησε ένα προϊόν ειδικά για την ενυδάτωση των ματιών (όπως το La Roche-Posay Toleriane Ultra Yeux).
Μια μάσκα (όπως η La Roche-Posay Hydraphase Masque) που προσφέρει extra ενυδάτωση, θα καθαρίσει τη επιδερμίδα και θα της προσφέρει την απαλότητα που χρειάζεται.

Μια κρέμα νύχτας, όπως η La Roche-Posay Toleriane Ultra Overnight μπορεί να καταπραΰνει την αίσθηση ξηρότητας του προσώπου κατά την αφύπνιση.

Σειρές για ενυδάτωση by Livy!

Hydreane της Roche-Posay: Καθημερινή ενυδατική φροντίδα με όλα τα μοναδικά οφέλη του Ιαματικού Νερού της La Roche-Posay. Η βασική φροντίδα καθημερινής ενυδάτωσης. Υφές που επαναφέρουν την άνεση και καλύπτουν τις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος.

Hydraphase της Roche-Posay: Εντατική ενυδατική φροντίδα για άνεση και ενυδάτωση που διαρκεί. Η σειρά HYDRAPHASE περιλαμβάνει προϊόντα για μια ολοκληρωμένη ενυδατική φροντίδα ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Χάρη στα κλάσματα Υαλουρονικού οξέος που περιέχει, συγκρατεί και διαχέει το νερό στο δέρμα. Έτσι, εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση και αίσθηση άνεσης στο δέρμα που διαρκεί.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency