Αποτοξίνωση πριν τα Χριστούγεννα!

Μπορεί τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στα καταστήματα, όμως αν πραγματικά θέλεις να τα απολαύσεις με την ψυχή σου την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών χωρίς ενοχές, μια μικρή προετοιμασία είναι ότι χρειάζεσαι!

Και πώς μπορεί να γίνει αυτό;

Με μια καλή αποτοξίνωση του οργανισμού!

Τα μυστικά του γιορτινού detox:

  1. Κατανάλωνε μία σαλάτα λαχανικών μεσημέρι & βράδυ. Με αυτό τον τρόπο αυξάνεις την πρόσληψη φυτικών ινών και πλήθος αντιοξειδωτικών, οπότε βοηθάς και τον μεταβολισμό σου να κινητοποιηθεί!
  2. Πίνε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι 15 λεπτά πριν από κάθε γεύμα. Βοηθάει στον έλεγχο της όρεξης και στην επαρκή ενυδάτωση.
  3. Μείωσε τα λιπαρά. Το προφανές δηλαδή... Μην ξεχνάς ότι οι τροφές που είναι πλούσιες σε λιπαρά, όχι μόνο έχουν περισσότερες θερμίδες, αλλά είναι και οι λιγότερο χορταστικές και θρεπτικές.
  4. Πίνε πολύ νερό, ακόμη και αν δεν διψάς! Το νερό είναι ο καταλύτης για όλες τις βιολογικές λειτουργίες του οργανισμού μας, οπότε είναι άκρως απαραίτητο και στην διατροφή για αποτοξίνωση.
  5. Ξεκίνα περπάτημα ή κάποιο είδος άσκησης για περίπου μία ώρα κάθε μέρα.
  6. Κοιμήσου 6-8 ώρες την ημέρα. Ο ύπνος συμβάλλει στην ρύθμιση της όρεξης
  7. Τα αυγά, το γιαούρτι, τα ωμά αμύγδαλα, το μαύρο πιπέρι και το τσίλι βελτιώνουν τον μεταβολικό ρυθμό
  8. Απόφυγε οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη και αλάτι τουλάχιστον για 2 εβδομάδες.
  9. Απόφυγε το αλκοόλ όσο μπορείς – εξάλλου οι γιορτινές μέρες θα έχουν πολύ!
  10. Επίλεξε το ιδανικό για σένα προϊόν αδυνατίσματος που θα σε  βοηθήσει δραστικά στην απώλεια βάρους.

Μην ξεχνάς τέλος  ότι η αφαγία ή η μονοφαγία είναι κακοί σύμβουλοι τόσο για την υγεία, όσο και για την εμφάνιση σου. Δεν έχει κανένα νόημα η επίπεδη κοιλιά ή τα λεπτά πόδια αν συνοδεύονται από ένα κακό δέρμα ή από στερητικά σύνδρομα. 

 ΒΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ LIVY.GR

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency