ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ

5 αποτελεσματα
Τα ανθοϊάματα Μπαχ (Bach Flower Remedies) είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας, την οποία ανακάλυψε ο Άγγλος γιατρός Έντουαρντ Μπαχ, στις αρχές του 20ου αιώνα.
Θεωρούσε πως συγκεκριμένα φυτά διαθέτουν ενέργεια και πως μπορούσε να τη μεταφέρει στο νερό. Κάθε ένα από τα 38 φυτά χρησιμοποιούνται για να ισορροπήσουν συγκεκριμένους αισθηματικούς πόνους και με αυτόν τον εμπειρικό και μεταφυσικό τρόπο, «ανακάλυψε» τη θεραπευτική του μέθοδο.
Τα ανθοϊάματα Μπαχ παρασκευάζονται από 60 διαφορετικά λουλούδια της Αγγλίας και είναι τελείως ακίνδυνα, χωρίς καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα ή ουσίες.
Τα ανθοϊάματα Bach απευθύνονται κυρίως στη ψυχολογία του ανθρώπου, καθώς η χρήση τους συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε άνθρωπος σε μία δεδομένη χρονική στιγμή.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency