ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

36 αποτελεσματα
Η βασική αρχή της ενεργειακής ιατρικής είναι ότι υγιής οργανισμός είναι ο οργανισμός που έχει την ικανότητα να απαλλάσεται ικανοποιητικά από τις τοξίνες. Οι εναλλακτικές θεραπευτικές πρακτικές, δρουν ολιστικά και πιο βαθμιαία από το χημικό φάρμακο με αποτέλεσμα να απαιτείται συχνά περισσότερος χρόνος από το χημικό φάρμακο για την εμφάνιση ορατών αποτελεσμάτων ενώ χρειάζονται αρκετές φορές υψηλού βαθμού διατροφική πειθαρχία ή αλλαγές σε ορισμένες συνήθειες της καθημερινότητας.
H λεγόμενη ολιστική ιατρική ή εναλλακτική ιατρική η αλλιώς ενεργειακή ιατρική περιλαμβάνει διάφορες θεραπευτικές μεθόδους οι οποίες μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα δίνουν ευεξία στον ανθρώπινο οργανισμό.
Οι εναλλακτικές θεραπείες επικεντρώνονται στη θεραπεία ολόκληρου του ατόμου και όχι μόνο στα συμπτώματα μιας ασθένειας ή αρρώστιας και εφαρμόζονται χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση και υπερφόρτωση με χημικά φάρμακα, τα οποία συνήθως οδηγούν σε συσσώρευση τοξινών στο ανθρώπινο σώμα.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency