Λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο τηλεφωνικό μας κέντρο, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά.

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με το info@livy.gr

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

42 αποτελεσματα
Η βασική αρχή της ενεργειακής ιατρικής είναι ότι υγιής οργανισμός είναι ο οργανισμός που έχει την ικανότητα να απαλλάσεται ικανοποιητικά από τις τοξίνες. Οι εναλλακτικές θεραπευτικές πρακτικές, δρουν ολιστικά και πιο βαθμιαία από το χημικό φάρμακο με αποτέλεσμα να απαιτείται συχνά περισσότερος χρόνος από το χημικό φάρμακο για την εμφάνιση ορατών αποτελεσμάτων ενώ χρειάζονται αρκετές φορές υψηλού βαθμού διατροφική πειθαρχία ή αλλαγές σε ορισμένες συνήθειες της καθημερινότητας.
H λεγόμενη ολιστική ιατρική ή εναλλακτική ιατρική η αλλιώς ενεργειακή ιατρική περιλαμβάνει διάφορες θεραπευτικές μεθόδους οι οποίες μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα δίνουν ευεξία στον ανθρώπινο οργανισμό.
Οι εναλλακτικές θεραπείες επικεντρώνονται στη θεραπεία ολόκληρου του ατόμου και όχι μόνο στα συμπτώματα μιας ασθένειας ή αρρώστιας και εφαρμόζονται χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση και υπερφόρτωση με χημικά φάρμακα, τα οποία συνήθως οδηγούν σε συσσώρευση τοξινών στο ανθρώπινο σώμα.

NEWSLETTER

LIVY BLOG

© 2018
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency