Λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο τηλεφωνικό μας κέντρο, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά.

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με το info@livy.gr

NAC (Ν-ΑΚΕΤΥΛΟ-ΚΥΣΤΕΪΝΗ)

2 αποτελεσματα
Το N-Acetyl Cysteine (NAC) είναι μια μορφή του μη απαραίτητου αμινοξέως L- Cysteine (κυστεΐνη). Είναι ένα θειούχο αμινοξύ που λειτουργεί ως σταθεροποιητής για το σχηματισμό πρωτεϊνικών δομών. Ενισχύει την γλουταθειόνη & υποστηρίζει λειτουργία του ήπατος, ενώ έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την αντοχή και μειώνει την κούραση.
Το NAC έχει δείξει να αυξάνει τα επίπεδα του αντιοξειδωτικού γλουταθειόνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει τις κυτταρικές βλάβες , την ταχύτητα ανάκαμψης από πληγές και να ενισχύσει την άπαχη ανάπτυξη. Με τη μείωση κυτταρικής ζημιάς, το NAC έχει συνδεθεί με την επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης.
Το NAC αναστέλλει επίσης την καρδιακή βλάβη προλαμβάνοντας την οξείδωση της LDL και ενισχύει τη στεφανιαία διαστολή και αντιαιμοπεταλιακή δράση της νιτρογλυκερίνης.
Τέλος το NAC επηρεάζει το ανοσοποιητικό μέσω του ρόλου του στην παραγωγή ενδοκυτταρικής GSH. Ο ρόλος αυτός καθίσταται κρίσιμος όταν είναι μειωμένη η κανονική παραγωγή GSH, όπως για παράδειγμα από τον ιό HIV. Το NAC έχει αποδειχθεί οτι μπλοκάρει την παραγωγή του ιού του AIDS.

NEWSLETTER

LIVY BLOG

© 2018
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του livy.gr και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.