Λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο τηλεφωνικό μας κέντρο, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά.

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με το info@livy.gr

ΘΕΙΑΝΙΝΗ/GABA

5 αποτελεσματα
Η Θεανίνη είναι ένα αμινοξύ που υποστηρίζει σημαντικούς νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο, ουσιώδεις για την κανονική λειτουργία του εγκεφάλου και νεύρων. Συναντάται σε υψηλά επίπεδα στο τσάι, και πιστεύεται ότι συμβάλλει στις χαλαρωτικές ιδιότητες που συνοδεύουν την κατανάλωσή του. Έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα των GABA (νευροδιαβιβαστών) και των κυμάτων Α στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα την πρόκληση ηρεμιστικής δράσης χωρίς την εμφάνιση υπνηλίας καθώς ερεθίζει τα άλφα εγκεφαλικά κύματα που ευθύνονται για την κατάσταση γνωστή σαν «διεγερτική ηρεμία».
Διατηρώντας τα επίπεδα στον εγκέφαλο των νευροδιαβιβαστών της χαλάρωσης, όπως το GABA (Γάμα-αμινο-βουτυρικό οξύ), την ντοπαμίνη και σεροτονίνη, η θεανίνη μπορεί να βοηθήσει στην ισορροπία της διάθεσης και στη ρύθμιση των συναισθημάτων.
Προκαταρκτικές έρευνες δείχνουν ότι η Θεανίνη μπορεί να βοηθήσει στην καρδιαγγειακή λειτουργία, στην επιτυχία βαθύ ύπνου, να προωθήσει την ικανότητα της συγκέντρωσης, να μειώσει τη νευρική ταραχή και πιθανά την αρτηριακή πίεση.

NEWSLETTER

LIVY BLOG

© 2018
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του livy.gr και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.