Λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο τηλεφωνικό μας κέντρο, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά.

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες εκτελούνται κανονικά.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με το info@livy.gr

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ

9 αποτελεσματα
Οι λιποδιαλύτες μπορούν να ενισχύσουν αποτελεσματικά την απώλεια βάρους, όταν αυτοί χρησιμοποιούνται σωστά. Είναι σχεδιασμένοι με συστατικά που μπορούν πραγματικά να σας δώσουν μια επιπλέον ώθηση για να κάψετε λίπος χωρίς να αντικαταστήσουν μια σταθερή δίαιτα και ισορροπημένη διατροφή.
H προέλευση τους είναι κυρίως φυτική και είναι απολύτως ασφαλή στην χρήση και προσφέρουν πολύ ενέργεια και αυξάνοντας τις επιδόσεις σας. 
Τα συμπληρώματα της κατηγορίας Λιποδιαλυτών περιέχουν ουσίες που βοηθούν στην αύξηση των καύσεων του σώματος με έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Μπορούν επίσης, να μειώσουν την όρεξη, να προωθήσουν το λίπος ως πηγή ενέργειας και να αυξήσουν το μεταβολισμό και τη θερμοκρασία σας, έτσι ώστε να καίτε περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

NEWSLETTER

LIVY BLOG

© 2018
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του livy.gr και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.