ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ-ΠΑΝΑΔΕΣ

36 αποτελεσματα

Εδώ μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες κρέμες για να "σβήσετε" τις πανάδες και τις δυσχρωμίες που οφείλονται σε έκθεση στον ήλιο ή σε ορμονικές διαταραχές γεροντικές εφηλίδες, καφέ κηλίδες μεγαλύτερου μεγέθους που εμφανίζονται στο πρόσωπο, στα χέρια και αλλού.

Απαλλαγείτε από τις σκουρόχρωμες αυτές κηλίδες και απόκτηστε τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα κατάλληλα για περιπτώσεις γήρανσης του δέρματος που οφείλονται στον ήλιο. Δρουν ενάντια σε όλα τα σημάδια κάθε ηλικίας, σε εντοπισμένες καφέ κηλίδες, κηλίδες γήρατος, ρυτίδες και αντιμετωπίζουν την απώλεια σφριγηλότητας της επιδερμίδας.

Ιδανικά για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Αποστολή τους είναι να σας χαρίσουν ομοιόμορφη λάμψη και ομοιογένεια στο δέρμα.
Παράλληλα μειώνουν το μέγεθος, την ένταση και τον αριθμό των ήδη σχηματισμένων δυσχρωμιών και αποκαθιστούν σε μεγάλο βαθμό τον τόνο του δέρματος.


NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency