Πληροφορίες για την εταιρεία LAMBERTS

Συμπληρώματα Διατροφής

Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας.

Η φιλοσοφία της Lamberts για την υγεία σχετίζεται με σαφή επιστημονικά δεδομένα. Αναπτύσσουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας που υποστηρίζονται από έγκυρη επιστημονική έρευνα. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται μετά από έρευνα και σε συνεργασία με γιατρούς, ερευνητές και πανεπιστήμια. 

Στόχος της εταιρείας μας είναι, μέσα από τα υψηλά standards ποιότητας στα προϊόντα μας και το άψογο service των πελατών, να εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να βελτιώνουμε στο μέγιστο βαθμό τις παροχές προς τους πελάτες μας.

Bασικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της Lamberts είναι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια. Χρησιμοποιούμε ΠΑΝΤΟΤΕ την δραστική δόση του μικροθρεπτικού συστατικού, η οποία είναι η ίδια με αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί σε κλινικές μελέτες. Χρησιμοποιούμε την κατάλληλη φαρμακοτεχνική μορφή (κάψουλες, σκόνη, ταμπλέτες κτλ), που διασφαλίζει την μέγιστη δυνατή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που τηρούν τις προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στην Φαρμακοποιία και αφορούν ουσίες που προορίζονται για κλινική διατροφή και όχι για παραγωγή ζωωτροφών. 

Όλα τα προϊόντα παράγονται με πιστοποίηση GMP. Το GMP (Good Manufacturing Practice) αποτελεί μια πιστοποίηση υψηλών standards ποιότητας παραγωγής με την οποία διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα παράγονται και ελέγχονται συνεχώς, σύμφωνα με αυστηρά καθοριζόμενα πρότυπα ποιότητας. 

Όλα τα έκδοχα που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Lamberts έχουν εγκριθεί από την Φαρμακευτικό Σύλλογο της Μεγάλης Βρετανίας (Pharmaceutical Society of Great Britain), σύμφωνα με τις επιταγές των Ευρωπαϊκών κανόνων φαρμακοποιίας.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency