Πληροφορίες για την εταιρεία HIPPΤο καλύτερο από τη φύση, το καλύτερο για τη φύση, χαρακτηρίζει τον μεγαλύτερο παραγωγό πιστοποιημένων βιολογικών πρώτων υλών!

Οι παιδικές τροφές HiPP είναι φτιαγμένες μόνο με τα πιο αγνά υλικά της φύσης, γι’ αυτό και έχουν τεθεί αυστηροί και συγκεκριμένοι όροι παραγωγής στα συμβόλαια με τους βιολογικούς παραγωγούς συνεργάτες της. Η HiPP εγγυάται για την απόλυτη ασφάλεια τόσο των προϊόντων της όσο και του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο αναπτύσσονται.

Πρώτης προτεραιότητας είναι και η ασφάλεια του κρέατος που χρησιμοποιείται στις παιδικές τροφές της HiPP. Γι’ αυτό και εμμένει τα μικρά μοσχαράκια και οι αγελάδες να αναπαράγονται φυσιολογικά και να τρέφονται με τροφές κατάλληλες για το είδος τους και χωρίς την χρήση διεγερτικών και συνθετικών ουσιών, κάτι που επιτυγχάνεται με συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους. Τέλος, η ταυτοποίηση με ειδική σήμανση στα ζώα που εκτρέφονται για λογαριασμό της HiPP δίνει τη δυνατότητα να μπορεί να ανιχνεύεται εύκολα οποιαδήποτε στιγμή η προέλευση του κρέατος.

Ο αυστηρός έλεγχος της HiPP ξεκινά από τους σπόρους που χρησιμοποιούνται καθώς και την επιλογή της γης που αυτοί καλλιεργούνται. Άλλωστε ο νόμος επιβάλλει πολύ αυστηρά κριτήρια όσον αφορά την ποιότητα στις παιδικές τροφές. Οι προδιαγραφές βιολογικής πιστοποίησης της HiPP δεν πληρούν μόνο τα κριτήρια που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία αλλά καλύπτουν και μια σειρά επιπλέον ελέγχων που η ίδια έχει καθιερώσει. Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από την επιλογή της γης μέχρι και το τελικό προϊόν και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει το εργαστήριο της HiPP αποτελούν αναγκαίες προϋποθέσεις για την άρτια παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency