Πληροφορίες για την εταιρεία DUCRAY

Ο Albert Ducray ήταν τολμηρός και οραματιστής. Ως γιος ενός δερματολόγου, αποφάσισε να δημιουργήσει τα δικά του δερματολογικά προϊόντα και βρήκε τη δική του μάρκα που πήρε και το όνομα από τον πατέρα του: Docteur Ducray. Ήταν ο πρώτος που σχεδίασε σαμπουάν σε συγκεκριμένες δερματολογικές ενδείξεις, καλύπτοντας κάθε τύπο τρίχας. Ήταν επίσης ο πρώτος που επέλεξε το φαρμακείο ως κύριο διανομέα για τα προϊόντα του.

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Ducray διερεύνησαν μια νέα αγορά, την φροντίδα του δέρματος και λάνσαραν την πρώτη κρέμα ενυδάτωσης. Η μάρκα έγινε έτσι πιο ολοκληρωμένη παρέχοντας λύσεις για τα μαλλιά και τα προβλήματα του δέρματος. Η DUCRAY αποτελεί έναν πρωτοπόρο που έχει διαιωνίσει αυτή την παράδοση για πάνω από 40 χρόνια. Τα Ducray Dermatological Laboratories έχουν αναπτύξει και καινοτομούν μέσω του συνδυασμού της φαρμακευτικής τεχνογνωσίας (αποτελεσματικότητα και ασφάλεια), την πρωτοπορία των επιστημονικών γνώσεων στον τομέα της βιολογίας και της δερματολογίας και της εμπειρίας τους.

Μετά από χρόνια συνεργασίας μαζί με κορυφαίους διεθνείς ιατρικούς ειδικούς, η  DUCRAY θεωρείται βασικός πυλώνας και παίζει καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση ερευνητικών ανακαλύψεων για δερματικές παθήσεις. Αποστολή της DUCRAY ήταν ανέκαθεν να κατανοήσει καλύτερα το δέρμα και κυρίως να κατανοήσει πώς λειτουργεί το υγιές δέρμα, για να το εξισορροπήσει όταν αυτό δυσλειτουργεί. Πράγματι, η πραγματική εξειδίκευση στη βιολογία του δέρματος είναι απαραίτητη για να κατανοήσουμε τα αίτια πριν την αντιμετώπιση των συνεπειών.

Η συνεχιζόμενη πρόοδος στη βασική έρευνα μας παρέχει την δυνατότητα να κατανοήσουμε καλύτερα τις αιτίες των δυσλειτουργιών του δέρματος και ανοίγει το δρόμο για δερματολογικές καινοτομίες στα προϊόντα μας.

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency