Πληροφορίες για την εταιρεία ADERMA

      Η A-DERMA επέλεξε να αντισταθμίσει τις εκπομπές των αερίων του φαινόμενου του θερμοκηπίου που εκλύονται από την παραγωγή των προϊόντων της με το πρόγραμμα «Carbone Local». Oι καινοτομίες μας, οι έρευνές μας, οι ανακαλύψεις μας στα Δερματολογικά Εργαστήρια Pierre Fabre, ασπάζονται το νέο πρόγραμμα αντιστάθμισης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Η βιολογική καλλιέργεια της Βρώμης Rhealba®,το 100% τοπικό οικοσύστημα παραγωγής και τώρα η συμμετοχή στο πρόγραμμα Carbone Local «σφραγίζουν» την ισχυρή δέσμευση της μάρκας και του Ομίλου για εταιρική κοινωνική ευθύνη.
   Nettoyer ma peau sensible 


Δεν είναι τυχίο ότι η A-DERMA είναι η πρώτη δερμοκαλλυντική μάρκα με φυτικό δραστικό συστατικό φυσικής προέλευσης, τη Βρώμη Rhealba®, που καταπραΰνει τα ερεθισμένα και τραυματισμένα δέρματα, φροντίζει και προστατεύει τα εύθραυστα και ευαίσθητα δέρματα. Η μάρκα Α-DERMA δημιουργείται, η φυτική δερματολογία γεννιέται, ένας πραγματικός πρωτοπόρος στην υγιεινή-φροντίδα για την επανόρθωση και αναδόμηση των μικρών δερματολογικών βλαβών. 
       Η αέναη συνεργασία ερευνών της A-DERMA μαζί με κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως , για τη φροντίδα των πιο εύθραυστων δερμάτων, των ατοπικών είναι για εμάς μία παγκόσμια πρωτιά. Παράλληλα η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας μάς επιτρέπει να δημιουργούμε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, που έχουν κερδίσει τόσο την εμπιστοσύνη των δερματολόγων όσο και την εκτίμηση των καταναλωτών.

      Κατευθυντήρια γραμμή μας να παρέχουμε πάντα προϊόντα αποτελεσματικά και φιλικά τόσο για το δέρμα όσο και για το περιβάλλον…Από την αρχή, η A-DERMA ενδιαφέρθηκε για την αποκατάσταση και τη διατήρηση της ισορροπίας όλων των εύθραυστων δερμάτων που αναζητούν ιδιαίτερη φροντίδα, με σκοπό να ενισχύσουν τις φυσικές  ικανότητές τους για προστασία και την άμυνά τους στις επιθέσεις που δέχονται καθημερινά

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2021
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency