Τα «Ναι» και τα «Όχι» της φροντίδας των μαλλιών

Εάν είστε από τα άτομα που ξοδεύουν μια περιουσία σε προϊόντα hair styling για να αποκτήσουν πλούσια και υγιή μαλλιά, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι οι κατάλληλες βιταμίνες και μερικές καθημερινές συνήθειες μπορούν να σας φτάσουν πιο κοντά στο στόχο σας.

Τα «Ναι» και τα «Όχι» για τη φροντίδα των μαλλιών:

  • Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο το πιστολάκι και την πρέσα, καθώς η θερμότητα που παράγουν καταστρέφει σταδιακά την τρίχα προκαλώντας την ανεπιθύμητη ψαλίδα. Εναλλακτικά, στην περίπτωση που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο θερμαντικό εργαλείο φροντίστε να χρησιμοποιήσετε πρώτα κάποιο σπρέι προστατευτικό θερμότητας.
  • Χρησιμοποιήστε μαξιλαροθήκες από μετάξι ή σατέν, κι όχι από βαμβάκι, το οποίο λόγω της σχετικής σκληρότητάς του μπορεί να προκαλέσει τριβή ανάμεσα στα μαλλιά και την μαξιλαροθήκη με αποτέλεσμα το σπάσιμο της τρίχας.
  • Αν έχετε λιπαρά μαλλιά καλό θα ήταν να λούζεστε τακτικά. Αν έχετε κανονικά μαλλιά κάθε δεύτερη μέρα, ενώ αν έχετε ξηρά κάθε 3-4 μέρες. Γενικά, καλό θα ήταν να κρατάτε τα μαλλιά σας καθαρά και λαμπερά χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικά προϊόντα.
  • Προσέξτε τη διατροφή σας! Οι τροφές που καταναλώνουμε παίζουν σπουδαίο ρόλο στη στιλπνότητα, την ανάπτυξη και τον όγκο των μαλλιών. Μια διατροφή πλούσια σε σίδηρο, ψευδάργυρο, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και πρωτεΐνες θα βοηθήσει δραστικά στην τόνωση των τριχοθυλακίων, ενισχύοντας την ανάπτυξη των μαλλιών.

Μια πρόταση για την περιποίηση των μαλλιών σας είναι το Apivita Λάδι Θρέψης και Επανόρθωσης για τα Μαλλιά με Αργκάν & Ελιά

Λάδι θρέψης και επανόρθωσης για όλους τους τύπους μαλλιών, με ειδική σύνθεση που :
- Θρέφει σε βάθος και επανορθώνει τις φθορές των μαλλιών.
- Σέβεται τη φυσιολογία του τριχωτού.
- Προλαμβάνει τo σπάσιμο και την ψαλίδα.
- Χαρίζει λάμψη και αναζωογονεί.
- Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμική επεξεργασία (πιστολάκι κτλ).
- Αφήνει τα μαλλιά απαλά, υγιή, λαμπερά με ευχάριστο άρωμα.

 Μην ξεχνάτε πως η εμφάνιση της εξωτερικής μας κατάστασης είναι ο καθρέφτης της εσωτερικής μας υγείας.

 

 

 

 

NEWSLETTER

Eγγραφή στο newsletter του Livy.gr

To Livy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τους τρόπους που θα θέλατε να μας ακούσετε:

© 2024
VISA
Κατασκευή & προώθηση Advisable Agency